HP'den yeni ergonomik tasarımlı eYazıcılar

Yeni HP Designjet eYazıcılar mimarlık, mühendislik, inşaat ve tasarım profesyonelleri için kullanıcı deneyimini geliştiririyor.

HP'den yeni ergonomik tasarımlı eYazıcılar

HP başta mimarlık, mühendislik, inşaat ve tasarım profesyonelleri olmak üzere birçok kullanıcı için kullanım deneyimini geliştirecek yeni bir ergonomik tasarıma sahip olan iki adet web bağlantılı yazıcı tanıttı. Çırağan Palace Kempisnki İstanbul’da gerçekleşen etkinlikte HP Designjet T920 ve  T1500 eYazıcı serilerinin Türkiye lansmanı yapıldı.

1371818510_hpmercuryictashpevyap.jpg

Yeni ürünler sayesinde tasarım profesyonelleri ofislerde, iş sahalarında ve havaalanlarında çalışma imkanına sahip olacakları için her zamankinden daha mobil bir çalışma ortamına sahip olacaklar.  Ayrıca bu sayede farklı ekipler ve farklı zaman dilimleri arasında çalışmalar yapılabiliyor, tasarım süreci işbirliği içerisinde gerçekleşiyor.

 HP Türkiye Designjet Satış Müdürü Çağlar Uysal, konuyla ilgili şu açıklamayı yapıyor: “Müşterilerimiz fikirlerini gerçeğe dönüştürebilmek için daha verimli ve kullanıcı dostu araçlar aramayı sürdürüyorlar. Designjet yazıcının ilk kez piyasaya çıktığı günden bu yana geçen 20 yıldan fazla sürede HP tasarım, mimarlık ve inşaat profesyonelleri için geniş formatlı baskı çözümleri sunmayı sürdürüyor.”

 HP Designjet’in Türkiye’deki ürün tanıtım toplantısında EVYAP Holding Donanım & Altyapı Yöneticisi Ahmet Söyletir ve İçtaş İnşaat Bilgi İşlem Uzmanı Semih Turnaoğlu da yeni eYazıcı serileriyle ilgili deneyimlerini paylaştılar.

Yeni HP Designjet T920 ve T1500 eYazıcı serileri işlerinin yapısı gereği yoğun çalışan çalışma gruplarının verimli bir çalışma ortamlarına sahip olmaları ve iş yetiştirme takvimlerine yararlı baskı ön izlemeleri ve hem hızlı hem de kaliteli sonuçlarla uyabilmeleri için tasarlandı.  HP’nin yeni yazıcıları kullanıcıların istedikleri anda bulutta yer alan projelerini görüntülemelerini ve bastırabilmelerini sağlıyor. Böylelikle birbirinden farklı noktalardaki ekiplerin birbirleri ile çalışmaları kolaylaşıyor.

 HP 36 inçlik bu cihazları tasarlarken daha gelişim sürecinde kullanıcılarının görüşlerine başvurdu. Kullanıcılar, baskı süreci öncesi, sırası ve sonrasında karşılaştıkları zorluklara yönelik tasarım fikirlerini HP’ye önerdiler.  HP bu görüşleri değerlendirerek çıkış tepsisi ve içerik yükleme bölümlerini ana geliştirme bölgeleri olarak belirledi.