HTC, akıllı saat ile karşımıza çıkacak

HTC, giyilebilir teknolojilerine bir yenisini daha eklemek için kolları sıvadı. HTC Halfbeak akıllı saatine ait yeni görseller haberimizde.

HTC, akıllı saat ile karşımıza çıkacak

Akıllı telefonları ile tanıdığımız HTC firması, giyilebilir teknoloji pazarında çok aktif bir rol oynamayı başaramamıştı. Akıllı saat projeleri olan HTC, daha sonra bazı durumlardan dolayı bunları askıya almak zorunda kalmıştı. Bugün ise HTC imzasını taşyan Halfbeak adı verilen akıllı saatin görselleri yayınlandı.

HTC Halfbeak özellikleri nasıl olacak?

Google'ın akıllı saatler için geliştirdiği Android Wear işletim sistemi ile gelmesi beklenen HTC Halfbeak, 360x360 çözünürlüğünde ekrana sahip olacak. Moto 360 gibi yuvarlak bir kadrana sahip olacak olan HTC Halfbeak, başta HTC telefonları olmak üzere Android işletim sistemi ile çalışan telefon ile de uyumlu olacak. 

HTC akıllı saatinin arka bölümünde yer alan 4 pinli konnektör, cihazın şarj yuvası olacak. Apple Watch'ta olduğu gibi mıknatıslı bir yapı sayesinde HTC Halfbeak bu konnektör ile şarj olacak. Yine cihazın arka yüzeyinde yer alan sensörler kalp atış hızını ölçecek.

HTC Halfbeak görselleri için lütfen sayfa değiştiriniz.

1476090672_images-of-htcs-unannounced-halfbeak-android-wear-watch.jpg-2.png

1476090681_images-of-htcs-unannounced-halfbeak-android-wear-watch.jpg-3.png

1476090695_images-of-htcs-unannounced-halfbeak-android-wear-watch.jpg-4.png

1476090707_images-of-htcs-unannounced-halfbeak-android-wear-watch.jpg-5.png

1476090717_images-of-htcs-unannounced-halfbeak-android-wear-watch.jpg.png