HTC Butterfly s sızdırıldı!

Merakla beklenen telefona dair ilk görsel uzak doğulu kaynaklar tarafından internet ortamına sunuldu.

HTC Butterfly s sızdırıldı!

18 Haziran’da Tayvan’da düzenlenecek etkinlikte basın karşısına çıkacak Butterfly s cephesinden ilk sızıntı geldi. Çin kaynaklı bir site tarafından ortaya çıkan görselde, telefonun serinin önceki modeli ile benzer detaylar sergilediği görülüyor. Butterfly s’de dikkat çeken detayların başında ise ön bölüme yerleştiren stereo hoparlörler geliyor. Butterfly’da hoparlör telefonun arka bölümünde yer almıştı.

1371120095_adsiz.jpg

Stereo hoparlörlerle Beats Audio ses çıkışını bir araya getiren ve buna BoomSound adını vere HTC, söz konusu gelişmeyi ilk olarak HTC One’da kullanmıştı. Oldukça başarılı bir ses kalitesi sunan hoparlörler bundan sonraki süreçte HTC’nin üst sınıf akıllı telefonlarının büyük bölümünde yer bulacaktır.

Telefonun arka bölümüne göz attığımıza ise serinin önceki modeli ile benzer bir tasarım göze çarpıyor. 5-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super LCD3 ekran, dört çekirdekli Qualcomm 600 işlemci, frekans hızı arttırılmış Adreno 320 grafik birimi, 2GB RAM, ultrapiksel kamera, Android 4.2.2, Sense 5 ve 16GB dahili depolama birimi telefonda öne çıkan diğer unsurlar olarak karşımıza çıkıyor. 

1371122831_gsmarena004.jpg