HTC, One M9 için yeni bir Web sitesi açtı!

HTC, telefon sahiplerinin cihazları için özel temalar, duvar kağıtları ve zil sesleri tasarlamayı sağlayacak yeni bir web sitesi açtı.

HTC, One M9 için yeni bir Web sitesi açtı!

Tayvan menşeili HTC, yeni amiral gemisi modeli One M9'u 2015 yılı boyunca rekabetçi bir cihaz yapacak adımlar atmaya başladı. Şirket bu bağlamda kullanıcılarındaki kişisel favorilerinden yola çıkarak telefon sahiplerinin cihazları için özel temalar, duvar kağıtları ve zil sesleri tasarlamayı sağlayacak yeni bir web sitesi açtı.

HTC'nin oluşturduğu bu site kullanıcıların Kilit ekranında arka plan duvar kağıtları, ana ekran, uygulama ekranı ve Dotview kılıflarına uyumlu resim yükleme imkanı sunuyor. Eğer standart simgeleri ve duvar kağıtlarını beğenmezseniz, Tema Maker yöneticisi ile isterseniz kendiniz yapabilir hatta Google Play Store'da yayınlayabilirsiniz. Aynı şey zil sesleri, bildirim ekranı simgeleri ve alarmlar için de geçerli. HTC yaptığı açıklamada, zil sesi oluşturmak isteyenlerin zorlanmayacağını sistemde "hemen hemen her ses dosyasının" desteklendiğini söylüyor.

1427290841_img20150325153521.jpg

Temelde bu web sitesi HTC OneM9 kullanıcılarının kendi temalarını oluşturmak için ortaya çıkarılmış bir proje. Sistem, örneğin kullanıcının arayüz görünümünü iyileştirmeye yardımcı olmak adına kilit ekranı, ana ekran, arka plan duvar kağıtları için kendi oluşturduğu temel görüntüleri yüklemesine olanak tanıyacak.

Bazı yönlerden kullanıcıların cep telefonlarını özelleştirmek için kullandığı Motorola Moto Maker özelliğini biraz hatırlatıyor. Eğer sizde kendi tasarımlarınızı yapmak ve geliştirme sürecine katılıp kafa patlatmak istiyorsanız https://themes.htc.com/#/landing adresine uğramanız gerekiyor.