HTC One Max’ta kamera için parmak izi sensörü

HTC One Max yeni ilgi çekici özelliklerle gelecek

HTC One Max’ta kamera için parmak izi sensörü

Phablet dünyasına damgasını HTC One Max ile vurmak isteyen telefon üretici yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor. Her gün yeni bir telefon üretiliyor ancak kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratan sadece bir süslü özellikle telefonların abartılması oluyor.

HTC One Max genel olarak HTC’nin One modelinin özelliklerini taşıyacak ancak hem telefon hem tablet olarak gelen phablet olarak adlandırılan sınıfta olacak. Yani 5.9” ekran boyutuyla gelecek. Full HD ekranın yanı sıra Snapdragon 800 işlemci, Ultra pixel kamera ve mikro SD kart desteği de bulunacak.

1376955250_htc-one-max-phablet-poses-for-a-family-portrait-reveals-a-fingerprint-sensor-2.jpg

HTC’nin yeni phabletinin Xperia Z Ultra stratejisiyle geleceği belirtiliyor ve Galaxy Note 3 ile birlikte Eylül ayında Berlin’de gerçekleşecek olan IFA’da yapılması bekleniyor. One phablet modeli HTC’nin büyük telefonlar konusundaki ilk deneyimi olacak.

Kullanıcılardan gelen şikayetler üzerine HTC’nin ultra piksel olayına tam hakim olamaması ve son zamanlarda çıkan söylentiler doğrultusunda Beats Audio ile anlaşmasının sona ereceği söylentileri HTC için parlak görünmüyor ancak telefon gelince tüm bu negatif fikirler değişebilir.

Sonraki sayfalarda HTC One Max olabileceği düşünülen telefonun görüntülerini inceleyebilirsiniz.


1376955336_htc-one-max-phablet-poses-for-a-family-portrait-reveals-a-fingerprint-sensor-1.jpg


1376955347_htc-one-max-phablet-poses-for-a-family-portrait-reveals-a-fingerprint-sensor.jpg