HTC'den iki telefon daha geliyor

Tayvanlı üretici Desire serisine iki üye daha katıyor

HTC'den iki telefon daha geliyor

2013 yılı içerisinde daha önce uyguladıkları pazarlama stratejilerini terk ettiğini bildiren Tayvanlı üreticinin yıl boyunca üst seviyede konumlandıracağı tek bir cihaz olacak. HTC One’ı uzun süre amiral gemi modeli olarak kullanıcılara sunacak HTC’nin süreç içerisinde giriş ve orta seviyede konumlandıracağı telefonlara ait detaylar gelmeye devam ediyor.
1317304466_htcexplorerdetay2.jpg

Kısa süre önce şirketin Windows Phone 8 cephesinde konumlandıracağı HTC Tiara adında bir model ortaya çıkmış ve telefonun için bazı teknik özellikler sıralanmıştı. Şirket muhtemelen önümüzdeki süreçte üst seviye akıllı telefonları One serisi altında sunmayı planlıyor. Diğer taraftan giriş ve orta seviye cihazlar ise Desire serisinde konumlandırılacak. Tayvan haberleşme kurumunda ortaya çıkan bazı belgelerde HTC’nin Desire serisine dahil etmeyi planladığı iki telefon ortaya çıktı.Desire P ve Desire Q olarak adlandırılan telefonlar Android işletim sistemi ile çalışacak. Telefonlar hakkında henüz detaylar aktarılmış değil.

Önümüzdeki 3 yıl boyunca UEFA’nın resmi tablet ve telefon tedarikçisi olan HTC, yıl boyunca farklı pazarla ürünler sunmaya devam edecek gibi görünüyor. HTC One’ın ise yıl boyunca üst seviyede yer alacak tek telefon olduğunu bir kez daha hatırlatalım.