HTC’nin yeni amiral gemisi HTC One M9 Türkiye’de

HTC One M9 Galaxy S6'dan önce arenaya çıktı.

HTC’nin yeni amiral gemisi HTC One M9 Türkiye’de

HTC, bugüne kadar geliştirdiği en kişisel, güzel ve güçlü akıllı telefon HTC One M9 Türkiye’de. . Mart ayında Barselona’da gerçekleştirilen Dünya Mobil Kongresi’nde (GSMA) dünyaya tanıtılan HTC One M9, tüm dünyadan büyük övgü toplayan ve pek çok küresel ödül kazanan HTC One ailesinin en son amiral gemisi.

HTC'nin açıklamasına göre HTC One M9 mükemmelin peşinde geçen üç yıllık bir çalışmanın eseri. Ödüllü HTC One M7 ve HTC One M8’in en iyi özelliklerini One M9'da kullanan firmanın klasik tasarım anlayışını bir araya getiriyor. Belirgin metal kenarlar, daha küçük ve kavraması daha kolay olan mücevher kalitesinde bir görünüm ile birleşiyor. İşlenmiş, tamamen metal tek parça gövde tasarımı da, bir o kadar özel ve dayanıklı zarif çift tonlu gümüş ve altın yüzey ile vurgulanıyor. Ayna parlaklığındaki altın kenarlar, ince şekilde fırçalanmış gümüş arka panel ile birleşirken parlak ve canlı bir ekranı içine alıyor.

1427705192_m96vsilver010315tr.jpg

HTC One M9, parlak, yaratıcı ve eğlenceli fotoğraflar çekmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştıran 20 megapiksellik ana kamerası, Eye Experince yazılımı ile HTC Sense 7 kreatif oto portreler çekmeyi kolaylaştıran HTC Akıllı Göz™ , Dolby Audio ile CD kalitesini geçen mükemmel ses sağlayan HTC BoomSound, yakındaki telefonlara, harici hoparlörlere ve TV’ye bağlanmaya sağlayan HTC Connect özellikler ile dikkat çekiyor.

HTC One M9, 2799 TL fiyatla ülkemizde çift tonlu gümüş ve altın, tek tonlu kurşun gri renklerinde temin edilebilecek.