HTC Desire 830 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

HTC'nin yeni orta seviye akıllı telefonu HTC Desire 830 resmi olarak tanıtıldı. Cihazın teknik özellikleri, fiyatı ve satışa sunulacağı tarih haberimizde!

HTC Desire 830 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Son yıllarda özellikle üst segment cihazlarıyla beklediği başarıyı elde edemeyen HTC, bu yılki amiral gemisi modeli HTC 10 ile kullanıcıların görüşlerine oldukça önem vermiş ve telefon kısa süre içinde büyük bir beğeni toplamayı başarmıştı. Henüz geçtiğimiz ay amiral gemisi modelini tanıtan HTC, orta seviyedeki yeni akıllı telefonu Desire 830'u duyurdu.

 HTC Desire serisinin genel tasarım hatlarını sergileyen cihaz orta segmentte oldukça iddialı bir model olarak karşımıza çıkıyor. HTC Desire 830'da 5.5-inçlik Full HD çözünürlüklü LCD ekran bulunuyor. Sekiz çekirdekli MediaTek Helio X10 yonga setinden gücünü alan telefonda 3GB RAM ve 32GB dahili depolama kapasitesine yer veriliyor. Ayrıca cihazın hafızası microSD kart desteği sayesinde arttırılabiliyor.

1462306641_htc-desire-830.jpg

13MP arka ve 1Ultrapiksel (4MP) ön kamerası olan HTC Desire 830'da 2800mAh kapasiteli batarya kullanılıyor. Ayrıca üst segment cihazlarında BoomSound teknolojisiyle ses konusunda oldukça iddialı olan HTC, orta segmentteki bu cihazında da HTC BoomSound hoparlörlere yer vermiş.

HTC Desire 830 ilk olarak 6 Mayıs'ta 310 dolar fiyatıyla Tayvan'da satışa sunulacak. Kısa bir süre içinde cihazın Avrupa ve diğer bölgelerde de satışa çıkması bekleniyor ancak Tayvan dışındaki ülkelerde cihazın fiyatının çok daha farklı olabileceğini hatırlatalım.