​Huawei 2017'de ne kadar kazandı?

Çin'in yükselen yıldızı ​Huawei, 2017 ilk yarı sonuçlarını açıkladı. Bakalım Huawei 2017'de ne kadar kazanmış?

​Huawei 2017'de ne kadar kazandı?

Huawei, 2017 ilk yarı yıl ticari faaliyet rakamlarını açıkladı. Huawei, bu yılın ilk altı ayında, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 15 artışla 283.1 milyar CNY gelir elde etti. Şirketin faaliyet karı yüzde 11'di.

Huawei, faaliyetlerinin verimliliğini ve kalitesini artırmaya devam etti ve 2017 yılının ilk yarısında üç iş grubunda da güçlü bir büyüme gerçekleştirdi. Şirketin şu anki ivmesini koruması ve yılı olumlu bir mali pozisyonda tamamlaması bekleniyor.

Huawei, 5G'de işbirliğine dayalı yenilikçilikte lider konumda. 4.5G'de yenilik yapmaya devam ediyor ve video, B2B ve nesnelerin internetinden (IoT) kaynaklı temel fırsatları yakalamayı sürdürüyor. Operatorler, Huawei'nin desteğiyle tamamen bulut ağları kuruyor ve mevcut ağlarının potansiyelini açığa çıkarıyor. Huawei ve operatörler ile değer odaklı büyüme yolunda ilerliyor.

Kurumsal alanında Huawei, açık, dirençli, esnek ve güvenli bilişim platformları oluşturmaya devam ediyor. Artan sayıda sektör lideri firmalar dijital dönüşüm için Huawei'yi seçtiler.

1501240101_huawei.jpeg

Bilgi ve iletişim teknolojisindeki yeni gelişmeler endüstrilerin dijital dönüşümünü hızlandırırken, Huawei'nin bulut bilişim, tamamen bulut ağları, kurumsal çözümler, kablosuz, nesnelerin interneti, büyük veri, depolama ve sunucuları içeren yenilikçi ürün ve çözümleri, hükümet, finans, elektrik, ulaşım, imalat ve özellikle güvenli şehir alanlarında yaygın bir kabul görüyor.