Huawei Honor 9 sızdırıldı

Huawei Honor 9'un sızdırılan görüntüleri, bazı özelliklerini ortaya koydu.

Huawei Honor 9 sızdırıldı

Teknoloji ilerledikçe, gittikçe daha fazla mobil cihaz üreticisi, ürünlerinin içindeki çeşitli bileşenleri yeni, daha iyi olanlarla değiştiriyor. Bununla birlikte, akıllı telefon pazarında büyük oyuncular arasında yeni bir trend var. Birçok şirket 3.5 mm kulaklık jakını kaldırıp, USB Type-C portu ile değiştirmeye karar verdi.

Apple ve HTC zaten bunu yaptı ancak, diğer markalar da bu şirketleri takip etmek istiyorlar. Premium akıllı telefonları piyasaya süren Çinli şirket Honor, 3.5 mm kulaklık girişi bulunmadığı yeni bir amiral gemisini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Honor 9'un ilk sızdırılmış resimleri, yaklaşmakta olan cihazın şu andaki modele benzediğini gösterdi ancak, telefonun altına baktığınızda değişikliği fark edebiliyorsunuz.

Bununla birlikte, son zamanlarda sızdırılmış yeni bir görüntü serisi, bize neyin geleceğine dair daha iyi bir bakış sağlıyor. Yeni resimler, Honor 9'u telefonun alt ve üst tarafları da dahil olmak üzere farklı perspektiflerden göstermektedir.

Görünüşe göre Honor, 3.5mm ses bağlantı noktasını tamamen boşaltmaya karar verdi, bu nedenle bir sonraki amiral gemisinin alt tarafında yalnızca ses ızgarası ve USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor.

Diğer bir resim de, Honor'un bir sonraki en üst düzey akıllı telefonun çift kamera kurulumunu ve genel tasarım ve form faktörünü koruyacağını ortaya koyuyor. Önemli bir değişiklik ise arka tarafa monte edilmiş parmak izi algılayıcının ön taraftaki Ana Ekran düğmesine yerleştirilmesi.

Bunun dışında, Honor 9'u eski modelden güçlü bir şekilde ayıran başka herhangi bir değişiklik olduğunu düşünmüyoruz.

Aşağıda ve sonraki sayfalarda telefonun sızdırılan görsellerini inceleyebilirsiniz.

1493967082_alleged-honor-9-pictures.jpg
1493967094_alleged-honor-9-pictures-1.jpg
1493967134_alleged-honor-9-pictures-2.jpg