Huawei Mate 10 Pro pil süresi ile diğerlerine fark atıyor

Huawei Mate 10 Pro, güç tasarruf modu kullanılmadan, 50 saatlik pil ömrü ile bir ilki gerçekleştirerek kullanıcı deneyiminde büyük fark yaratıyor.

Huawei Mate 10 Pro pil süresi ile diğerlerine fark atıyor

Huawei Mate 10 Pro, mükemmel pil ömrü, hızlı performansı ve 12-20 megapiksel çift kamerası ile kullanıcılara avantaj sunuyor. Üstün pil dayanıklılığı ile mükemmel bir kullanıcı deneyimi elde edilmesini sağlayan Huawei, gelişmiş özelliklere sahip cihazlarını performans canavarı olarak konumlandırıyor.   

1510903202_1510830848mate10pro.png

Kirin 970 ile gelen güç

Kendi işlemcilerini üreten Huawei, Mate 10 Pro’da önceki nesillere göre daha güçlü ve daha verimli yeni Kirin 970’in 8 çekirdekli işlemcisi ile yüksek performans sağlıyor. AI işlemci teknolojisine sahip Mate 10 Pro, uygulamaların ve hatta büyük kapasiteli oyunların kolaylıkla yüklenmesine olanak tanıyor.  Uygulamalar arasında anında geçiş yapabilme imkanı veren Mate 10 Pro, benzeri görülmemiş üstün işlem performansıyla kullanıcılarına bambaşka bir deneyim yaşatmayı planlıyor. Yüksek performansının yanı sıra, cihazın arkasında yer alan parmak izi okuyucusu ile kullanıcılar artık hiç olmadığı kadar hızlı ve pratik işlem yapabiliyor.    

Mate 10 Pro ile pil performansındaki gücü hissedin

Yoğun kullanımda bile günlük işlemlerin kolaylıkla yapılmasını sağlayan Mate 10 Pro, 50 saatlik pil ömrüyle benzersiz ve etkileyici bir deneyim sunarken, 6-inç full HD + OLED ekranıyla da dikkat çekiyor.