Huawei Mate 9 için TV reklamı yayınlandı (Video)

Huawei Mate 9 için TV reklamı yayınlandı. TV reklamı, Huawei Mate 9'un piline dikkat çekiyor.

Huawei Mate 9 için TV reklamı yayınlandı (Video)

Huawei’nin merakla beklenen phablet modeli Mate 9, yakın zamanda tanıtılacak. Şirket henüz tanıtmadığı akıllı telefonu için TV reklamı yayınladı. Reklamda telefonun pil ömrü için planlanan özel bir şey olduğuna değinilmiş. Reklam filminde akıllı telefon kullanıcılarına pil hakkındaki düşüncelerine yer verilmiş.

Son yıllarda üreticiler akıllı telefonlarda hızlı şarj teknolojisi ve pil ömrünü uzatıcı yenilikler sundu. Ancak Galaxy Note 7’deki pil ısınması ve patlaması kullanıcıları tedirgin ediyor.

Aşağıda yayınlanan TV reklamını izleyebilirsiniz.

Huawei Mate 9'un diğer özellikleri ne olacak?

Huawei Mate 9, 1080 x 1920 çözünürlüğe sahip 5.9 inç ekran ile gelecek. Huawei tarafından tasarlanan Kirin 960 yongaseti ilk kez Huawei Mate 9 modelinde kullanılacak. 4GB / 6GB RAM olan telefonda 256GB dahili depolama birimine sahip olacak.

1477149665_huawei-mate-9.jpg

Leica optik kullanılan telefonun çift kamera kurulumu (20MP + 12MP) f/2.0 açıklığında diyafram ile geliyor. Android 7.0 Nougat işletim sistemi ve Huawei Emotion UI 5 ile kutudan çıkacak telefonun pil kapasitesi bilinmiyor. Telefonda parmak izi tarayıcısı da yer alacak. Bu tarayıcı telefonun arka bölümüne konumlandırılacak.

Geçen ayın sonlarında sızdırılan promo, Huawei Mate 9’un 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama ile bir versiyonu olacağını ortaya koyuyor. Bu varyant  480 dolar - 510 dolar değerinde ve üç renkte olacak.

4 GB RAM ve 128GB dahili depolama ile gelecek Mate 9 versiyonu 585 dolar değerinde ve beş renkte sunulması bekleniyor. 6 GB RAM ve 256 GB dahili bellek  ile gelecek en üst Huawei Mate 9, 705 dolar olacak. Telefonun bu sürümünün altı renk seçeneği mevcut olacak.