​Huawei, mühendisleri en üst düzeyde sertifikalandıracak​

Huawei Kurumsal İş Çözümleri, uygun katılımcılara cep telefonu hediye edecek, ayrıca katılımcıların çalıştıkları şirketlere 5 bin dolar değerinde ödül verecek.

​Huawei, mühendisleri en üst düzeyde sertifikalandıracak​

Bilgi ve iletişim teknolojileri pazarında en yüksek sertifikasyon düzeyini temsil eden programı başlatmaya hazırlanan Huawei Kurumsal İş Çözümleri, uygun katılımcılara cep telefonu hediye edecek, ayrıca katılımcıların çalıştıkları şirketlere 5 bin dolar değerinde ödül verecek.

İşletme pazarına yönelik üst düzey bir sertifikasyon çözümü sunan Huawei Kurumsal İş Çözümleri, HCIE (Huawei Certified Internetwork Expert) sertifika programı ile katılımcıları ödüllendirmeye hazırlanıyor. Huawei Kanal Partneri, dağıtıcılar, sertifikalı hizmet partnerleri, yetkilendirilmiş hizmet partnerleri ve Türkiye’de bulunan Gold partner mühendislerinin katılımına açık olacak sertifika programını tamamlayan uygun kişiler, şirketlerine 5 bin dolar değerinde ödül kazandıracak. Sınavı geçen kişilerin ayrıca cep telefonu almaya hak kazanacağı sertifikasyon programı; yazılı sınav, pratik laboratuvar sınavı ve mülakat süreci gibi üç aşamadan oluşuyor.

 1475506198_1475496842hcieposter1.jpg

Huawei Bilgi ve İletişim Teknolojileri için en yüksek sertifikasyon düzeyini temsil eden HCIE programını tamamlayan bir mühendisin, mevcut ve karmaşık ağları planlama, uygulama ve yüksek güvenliği sağlama konusunda yetkinlik kazanacağını söyleyen Huawei Türkiye Enterprise Servis Direktörü Song Wen, katılımcıların beceri ve yeteneklerini bu sertifika sayesinde kanıtladığını dile getiriyor.

Program Tanıtımı ve Sertifika süreci

Belirli koşulların sağlanmasından sonra uygun adaylara HCIE sertifikasyonu için gerekli olan yazılı, laboratuvar ve mülakat sınavlarına girebilmeleri amacıyla ücretsiz sınav giriş çekleri verilecektir. Yazılı sınavı geçen adayların, Türkiye’de HCIE Pratik laboratuvar sınavına ve mülakat sürecine davet edileceğini belirten Huawei Enterprise Kanal Direktörü Neriman Öğüt, sürecin devamını şöyle özetliyor: “Eğitim zamanı ve mekan ayarlamaları için ilgili ofisin hizmet kanal yöneticisi ile iletişime geçebilir veya kanal sorumlusuna elektronik posta gönderilebilir. Eğitimi başarıyla tamamlayanlar ilk sefer için ücretsiz bir sınav çekine hak kazanırlar. Sınavı başarıyla geçenler ise, Huawei Kurumsal İş Çözümleri destek sistemi üzerinden sertifikalarını talep edebilir.”