Huawei sunucu satış hacmiyle dünya üçüncüsü

Huawei sunucu satış hacmiyle 2016 yılının son çeyreğinde dünya pazarında üçüncü sırada yeraldı.

Huawei sunucu satış hacmiyle dünya üçüncüsü

Gartner 2016 yılının son çeyrek raporuna göre Huawei sunucu satışlarıyla yılın son diliminde ilk kez küresel sıralamada üçüncülük elde etti ve böylece daha önce sıralamada dördüncülük olan yerini geliştirmiş oldu. Huawei sunucuları küresel olarak dünyanın 150 farklı ülkesinde 5,000 müşteri tarafından kullanılıyor. Sıralamada elde ettiği bu derece, Huawei’nin sunucu satışlarında bugüne kadar gördüğü en yüksek seviye ve bu, önemli bir kilometre taşı olarak değerlendiriliyor.

İnovasyon ve büyüme kültürünü sürdürmeye odaklanan Huawei, yıllık gelirinin yüzde 10'undan fazlasını Ar-Ge çalışmalarına aktarıyor. Huawei, müşterilerinin gereksinimlerine odaklı sunucular üretiyor.

Alt katmandaki çiplerden, tüm mimari ve mühendislik tasarımlarıyla üst katmandaki uygulamalara kadar her bir müşterinin özel ihtiyacını karşılayabilmek için sürekli yenilikçi teknoloji arayışında olan Huawei, müşterileriyle birlikte büyürken onların bugün ve yarına dönük bilişim altyapılarını verimli hale getirmek için çalışıyor.

Huawei sunucuları, 2015'ten bu yana dünyanın en iyi bankaları, internet sağlayıcıları, enerji dağıtım şebekeleri, petrol şirketleri ve otomobil üreticilerinin başarılı projelerinin önemli bileşenlerini oluşturuyor. Bu yeni pazar sıralaması, Huawei sunucularının piyasadaki artan etkisini göstermekte ve Huawei sunucuları ile özdeşleşen mükemmel kalite ve inovasyonun doğru bir yansıması.

Sürekli ileri gitme konusundaki bu tutku, Huawei'nin müşterilerine üstün kalite, performans ve kullanım kolaylığı sağlayan bilişim mimarisi sunma yolundaki kararlılığını göstererek onlara en üst düzeyde bilişim deneyimi sunuyor.