İddia: Apple 15 inçlik MacBook Air duyurmaya hazırlanıyor

Apple yepyeni bir tasarıma sahip MacBook Air serisini hazırlıyor. Üstelik Apple bu defa 15 inçlik bir MacBook Air üzerinde çalışıyor.

İddia: Apple 15 inçlik MacBook Air duyurmaya hazırlanıyor

Uzun süredir MacBook Air serisini kullanıcılarla buluşturan Apple, donanım tarafında defalarca güncellediği bilgisayar serisinde tasarım anlamında ise şu ana dek radikal bir değişim ön görmedi. Ancak Tayvan menşeli Economic Daily News dergisi Apple’ın gelecek yıl haziran ayında gerçekleştireceği WWDC 2016 (Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı) etkinliğinde yepyeni bir tasarıma sahip yeni MacBook Air bilgisayar tanıtılacağını okuyucularına duyurdu.

1448956400_macbook-air.jpg

MacBook Air tasarımı değişiyor

Apple’ın yeni MacBook Air ailesi sadece tasarımları itibariyle değişmeyecek, derginin iddiasına göre Apple 15 inçlik yeni bir MacBook Air hazırlıyor. MacBook çözümlerini daha önce 11 ve 13 inç büyüklüğünde ekranlar şeklinde duyuran Apple, bu yıl 12 inçlik yeni MacBook’un da duyurusunu gerçekleştirdi. Apple ayrıca önümüzdeki yıl 11 inçlik MacBook Air'i büyük olasılıkla rafa kaldıracak. MacBook Air ailesi bundan sonraki süreçte 13 ve 15 inçlik çözümler şeklinde sunulacak.

Apple’ın önümüzdeki yıl tanıtılacağı MacBook Air serisinde Retina ekrana geçip geçmeyeceği şimdilik bilinmiyor, fakat yepyeni metal bir kasa ve tamamen yenilenmiş iç bileşenler sayesinde MacBook Air serisi yeninden doğacak diyebiliriz. 

İlginizi çekebilir;