İddia: Apple iWatch için İsviçreli saat üreticileriyle görüşüyor!

Apple akıllı saati iWatch için dünyanın saat konusunda lider firmaları ile görüşüyor.

İddia: Apple iWatch için İsviçreli saat üreticileriyle görüşüyor!

Apple'ın giyilkebilir teknolojilere olan ilgisi Steve Jobs zamanına dayanmaktadır. O döenmde teknolojinin henüz hazır olmamasından dolayı Apple akıllı saati yada akıllı bilekliğini ilerleyen yıllara bırakmıştı. 

Samsung'un ve Sony'nin akıllı saat işine girmeleri ve bu konuda oldukça dikkat çekmeleri ise Apple'ın bu teknolojiye tekrar odaklanmasını sağlamıştı. İlk nesil Galaxy Gear'da ki eksiklikleri gideren Samsung, (pil hariç) neredyse harika bir ürün ortaya koymuştu. Buna karşın Sony tüm Android telefonlarla eşleşebilen saati Smart Watch 2 ile hem fiyat hemde performans anlamında oldukça agresif bir ürününü bizlere sunmuştu.

1406202737_watchbanner.jpg

Apple ise dünyanın en ünlü bilim adamlarını, uyku uzmanlarını, sporcuları ve Nike'ın Fuel Band ekibini bünyesine katarak iWatch ekibi oluşturmuş ve bu ekibin HealthBook yazılımı üzerinde bu akılı saati geliştirmesini istemişti. Son gelen bilgilere göre Apple iWatch'ın tasarım sürecinde dünyanın en ünlü saat marklarıyla birlikte çalışarak hem kadınlar hemde erkekler için 2 farklı ürün geliştirdi. Apple'ın iWatch'ı 5.5 inç iPhone 6 (Air) tanıtımında ortaya çıkartacağı bildirilirken firma 4.7 inç iPhone 6'nın tek başına dolu dolu bir şekilde tanıtılmasını planlıyor. 

Apple'ın Swatch, Rolex ve Tag Heur ile ortaklaşa bir saat üretme fikri bir hayal olabilir ama ya gerçekleşirse...

1406203348_iwatch-rolex-all-1024x682.jpg

1406203062_image-iwatch-concept.jpg1406203186_image-iwatch.png1406203076_iwatch-concept-round-1.png