İddia: Apple Watch Alerji Yapıyor!

Gelen haberlere göre Apple Watch'ın deri kordonu bazı kişilerde alerjik reaksiyon oluşmasına sebep oldu.

İddia: Apple Watch Alerji Yapıyor!

Apple'ın giyilebilir ilk cihazı Apple Watch aylarca beklemenin sonunda satışa sunuldu. Satışa sunulmasıyla birlikte tüm stoklar tükendi ve Apple Watch almak istiyorsanız en erken Haziran ayına kadar beklemek zorundasınız. Her Apple ürününde olduğu gibi Apple Watch'ta karaborsaya düştü ve ürün ülkemizde üzülerek görüyoruz ki 2000 dolar gibi fahiş fiyatlara satılmaktadır. 

15-05/04/ekran-alintisi.PNG

Apple Watch'ın tanıtılmasıyla birlikte tartışmalar alevlendi; fakat yeni gelen görüntüler Apple'ın başını ağrıtacak cinsten. Apple Watch'ın deri kordonlusunu alan bazı kullanıcılar Apple Watch'ın ciltlerinde tahriş bıraktığını firmaya rapor ettiler. 

 15-05/04/apple-watch-skin-irritation.jpg

Zaten Apple kendi kullanıcı sözleşmesinde de bu durumların yaşanabileceğini belirtmişti. Gelen bilgiler ve resimlere göre yaşanan bu sorun kalıcı değil geçici bir hastalık durumu yarattığı ortaya çıkıyor. Apple bu durumda ne yapacağı şimdilik belirsiz ve bu alerjinin görülme olasılığının ne olacağı oldukça merak ediliyor. Firma ilk etapta ürünlerin değişimini yapacak ve kullanıcılara çelik kordonlu ürünleri tercih etmeleri gerektiğini bildirecektir.

Peki, siz hiç böyle bir alerji ile karşılaştınız mı?