İlişkilerin yeni gözdesi Hatırlove huzurlarınızda!

Daha önce eşine rastlanılmamış bir uygulama olan Hatırlove, bugün itibariyle Türk geliştiriciler tarafından Google Play marketinden kullanıcılarıyla buluştu.

İlişkilerin yeni gözdesi Hatırlove huzurlarınızda!

Zamanın kimseye yetmediği bir dönemdeyiz ve insanlar özel hayatları hakkında birçok kez yanılabiliyor ya da hatırlamanın verdiği zorluk ile o özel anları unutabiliyor. Bu bağlamda uygulama kullanıcılarına tam olarak bir hafıza bulutu görevi sunmaya çalışmış diyebiliriz. Zira sizin yerinize, hesap yapıyor, günlük tutuyor, kız arkadaşınızın doğum gününe bir hafta kala uyarılara başlıyor. Bu sayede unutma olasılığınız en az seviyeye inmiş oluyor.

1438089050_11780335454518444710245897902319o.jpg

Uygulamanın temel mantığı ilişkinizin başladığı süre üzerine kurulmuş. Uygulamaya girdiğinizde sizi ilk sayfada "aşk ne kadar oldu?" sorusu karşılıyor. Buradaki formu doldurarak sevgiliniz, nişanlınız ya da eşinizle başlayalı ne kadar olduğunu gün, ay, yıl, saat ve dakika olarak görebilmektesiniz. Deneyimlerimize göre bu formu bir kere girmeniz yeterli oluyor, daha sonra uygulamaya her girdiğinizde ilişkinizin başlangıç süresinden bu yana ne kadar olduğunu görebiliyorsunuz. Hatırlove şimdilik sınırlı sayıda özellik sunsa da geliştiricilerinden aldığımız bilgiye göre farklı özellikler güncellemelerle gelmeye devam edecek. Şimdilik uygulama dört özellik ile geliyor, bunlar: Aşk ne kadar oldu, Seni seviyorum, Buluşma günlüğü, Önemli günler. 

1438088790_1178403645451843804357994242204o.jpg

Aşkınızın ne kadar olduğunu uygulamaya girer girmez gösteren Hatırlove, birbirine kaç kez seni seviyorum diye saymaya meraklı çiftleri de unutmamış bu özelliği sayesinde işlerini oldukça kolaylaştırmışa benziyor. Diyelim ki kız arkadaşınızla buluştunuz uygulamaya girip nerede buluştuğunuzu yazarak kaydediyorsunuz, buluşmanız bittiğinde ise buluşmam bitti kız arkadaşımı yolculadım dediniz mi uygulama hemen bunun kayıtlarını saati saatine buluşma günlüğüne alıyor. Hatırlove sayesinde ay içinde kaç kez görüştünüz,  kaç kez seni seviyorum dediniz bu bilgilerin istatistiği elinizin altına gelmiş oluyor. Önemli günler özelliğine geldiğimizde doğum günü, yıldönümü, evlilik teklifi gibi unutulmaz anlarınıza hatırlatma sıklığı belirleyerek, hafızanıza bir yardımcı kazanmış oluyorsunuz.

Ülkemizde bu tür projeler çok nadir çıksa da sponsor desteği göremeyebiliyor. Bu projelerin doğması bizi geleceğe yönelik umutlandırmayı başarıyor aslında. Geliştirici ekibe başarılarının devamını ileterek kullanıcılara hayırlı olmasını diliyoruz. Sözü fazla uzatmadan sizi uygulamayla baş başa bırakalım...

Uygulamayı bu linkten indirebilirsiniz.