Infoblox Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’ndeki Distribütörlük Ağını StarLink ile Genişletiyor

Bölgenin güvenlik odaklı gerçek Katma Değerli Distribütörü olan StarLink , Ağ Kontrol Otomasyonunda lider Infoblox ile distribütörlük anlaşmasına imza attı. StarLink tüm bölgede Infoblox’un ürün ve çözümlerinin kanal iş ortakları üzerinden satışını, kurul

Infoblox Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’ndeki Distribütörlük Ağını StarLink ile Genişletiyor

Infoblox şirketlere, servis sağlayıcılarına ve devlet kurumlarına; bulut, sanallaştırma, SDN ve IPv4’ten IPv6’ya dönüşüm vb. stratejik projeleri için ağ ortamlarını daha yüksek bulunabilir ve güvenli hale getirmeleri konusunda yardımcı olur. Elle yönetilen geleneksel savunmasız ve zayıf ağlardan ziyade, Infoblox teknolojileri modern ağlar için gerekli olan DNS, DHCP ve IP adresi yönetimi gibi servislerin otomasyonunu, kesintisiz ve hatasız çalışmasını ve en üst seviyede sunumunu sağlar.

Infoblox’un Orta Doğu ve Türkiye’den sorumlu Yöneticisi Dr. Cherif Sleiman “Patentli Grid™ teknolojimiz, kurumların maliyetlerinin düşürülmesi, güvenliğin ve yüksek bulunabilirlik süresinin artması için, ağ kontrol fonksiyonlarının karmaşık otomasyona geçirilmesinde yardımcı olur. Artan taleple birlikte, kurumların her an hazırlıklı olması gereken, giderek karmaşıklaşan güvenlik saldırıları daha ve IPv6 gibi karmaşık yeni protokoller gündeme gelmiştir. StarLink ile birlikte distribütörlük gücümüzü pekiştirmek; bize kapsadıkları bölgedeki varlığımızı büyütmemizin yanında, daha fazla pazar payı ve kanal hacmine sahip olmamızı sağlayacak.” şeklinde bir açıklamada bulunmuştur.

StarLink’in İş Stratejileri Başkan Yardımcısı Avinash Advani’nin görüşleri “Erişim Kontrolü bizim birincil çözümlerimizden biridir, bu nedenle Kanal’ımızın müşterilerine Infoblox’un türünün en iyisi olan DDI teknolojisi sayesinde bütünleşik bir ağ görünürlüğü çözümü sunabilecek olması bizim için büyük bir dönüm noktası. Öykümüzün diğer önemli öğeleri Gelişmiş Tehdit Önleme ve Zafiyet Yönetimi. Son zamanlardaki DNS tabanlı ataklardaki hızlı yükselişle birlikte, İş Ortaklarımız bölgedeki şirketlere ve devlet kurumlarına ağlarını ve DNS zafiyetlerini koruyabilmeleri için yaygın ataklarla savaşabilmelerine yardım edebilecekler.” şeklindedir.