Instagram, çevrimdışı çalışabilecek!

Instagram, Android kullanıcılarının çok hoşuna gidecek özelliğini duyurdu. Instagram artık internet bağlantısı olmadan da çalışacak!

Instagram, çevrimdışı çalışabilecek!

Facebook'un bünyesinde yer alan Instagram, bugün sessiz sedasız yeni özelliğini duyurdu. Instagram artık çevrimdışı yani internet bağlantısı olmadan da çalışabilecek. Gelişmekte olan ülkelerdeki internet bağlantısının düşük olmasından dolayı böyle bir hamle yapan Instagram, şimdilik bu özelliğini sadece Android kullanıcılarına sunuyor.

Toplamda 600 milyon kullanıcıya sahip olan Instagram'ın, kullanıcı sayısının büyük bir bölümünü geliştirmekte olan ülkedeki insanlar oluşturuyor. Android için yayınlanan Instagram güncellemesi ile gelişmekte olan ülkedeki insanlar çevrimdışı olarak daha önce görüntülemiş oldukları fotoğraflara bakabilecek.

1486016123_instagram-multiple-photos-post.jpg

Fotoğraf görüntülemenin yanında mesaj gönderebilecek ve gönderi beğenebilecek. Ancak bu işlemler internet bağlantısına sahip olduktan sonra aktifleşecek. Instagram'ın Snapchat'ten kopayaladığı hikayeler özelliği ise maalesef ki çevrimdışı olarak çalışmıyor.