Instagram'a uzun zamandır beklenen özellik nihayet geldi!

Instagram'a uzun zamandır merakla beklenen özellik nihayet kullanıcılara sunuluyor.

Instagram'a uzun zamandır beklenen özellik nihayet geldi!

Popüler fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram, nihayet kullanıcıların uzun zamandır istediği yeni bir özellik ekliyor. Facebook’un sahibi olduğu fotoğraf paylaşım uygulaması, artık yorumlarınızı ve özel hesaplardan takipçilerinizi kaldırabileceğiniz ve kullanıcıların belirli yazılarda yorumu kapatabileceği bir özellik sunacak.

Eylül ayının başlarında Instagram, kullanıcılara ortam özelliğini ve küfür ve rahatsız edici cümleleri içeren yorumları filtreleme özelliğini sunmuştu. Uygulama şimdi bu özelliği bir adım daha ileri aldı ve kullanıcıların yorumlar üzerinde daha fazla kontrol sağlayacağı bir özellik sundu.

Paylaşımlarınızı yaparken "Gelişmiş Ayarlar" seçeneğinden paylaşımı yorumlara kapatabileceksiniz. Bunun için Gelişmiş Ayarlar seçeneğine dokunun ve oradaki "Yorum Yapmayı Kapat" seçeneğini aktif hale getirin. İstediğiniz zaman paylaşımınızdaki üç noktalı menüden tekrar yorumlara açabilirsiniz.

1481104542_screenshot20161207-122713.png1481104556_screenshot20161207-122705.png

Bunların yanı sıra Instagram, herhangi bir yorumun yanında bulunan kalp simgesine dokunarak yorumu beğenmenize olanak tanıyor. Bu küçük ekleme, Instagram’a göre, "destek görmenizi sağlar ve topluluk genelinde pozitifliğe teşvik eder".

Ayrıca, özel bir hesabınız varsa, artık takipçileri engellemeden kaldırabilirsiniz.  Engellemek için herhangi bir kişinin adının yanındaki menü düğmesine dokunmanız gerekecek ve o kişinin takipçi olarak kaldırıldığından haberi olmayacak.

Yukarıda belirttiğimiz tüm özellikleri önümüzdeki haftalarda kullanıcılarına sunmaya başlayacak. Peki siz bu özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum kısmından bizlere fikirlerinizi belirtebilirsiniz.