Instagram'a yeni özellik!

Android için 24 Instagram sürümü, arkadaşlarınızın fotoğraflarını remix etmenizi sağlar.

Instagram'a yeni özellik!

Instagram'ın en son sürümü şu an kullanıma hazır ve arkadaşlarınızın size özel bir mesajla gönderdiği fotoğrafları alıp bunları remix yapmanıza olanak tanıyor. Ekranın alt kısmındaki kamera simgesine hafifçe dokunarak, resimde her türden karalama şekli ekleyebilirsiniz. Yapboz dışında metin, çıkartmalar ve çizimler ekleyebilirsiniz. Hatta resimleri yeniden biçimlendirebilir ve onları orijinal olarak mesajı gönderen kişiye geri gönderebilirsiniz. Başka bir yeni özellik, arkadaşlarınızın ve ailenizin üyelerinizin mesajlarınızdan birini oynatma sayısını kontrol etmenize olanak tanıyor.

1511946646_instagram.jpg

İki yanıtlama seçeneğinden biri başkalarının yalnızca bir kez görmesini istediğiniz mesajlar için "Tek Görünüm" özelliğini içeriyor. Diğer seçenek olan "Yeniden Oynatma", arkadaşlarınıza ve aile üyelerine, mesajlarınızı otomatik olarak tekrar eden bir döngüsel videoda görüntüleme olanağı veriyor. Döngü üzerine dokunup basılı tutarak arkadaşlarınız tarafından durdurulabilir. 

1511946563_you-can-allow-friends-to-view-messages-only-once....jpg1511946578_or-allow-to-see-them-in-a-continuous-loop.jpg

Bu yeni özellikler, iOS ve Android için Instagram'ın 24. sürümünde bulunmaktadır. İlgili bağlantılara tıklayarak telefonunuza kurabilirsiniz; ( iOS | Android ).