International Design Awards’tan Logitech’e sekiz tasarım ödülü

Yenilik ve kalite alanındaki liderliğiyle öne çıkan Logitech, International Design Awards’ta (IDA) tasarım, yaratıcılık, kullanım kolaylığı ve inovasyon kategorilerinde yedi ayrı ürünü ile toplam sekiz ödül kazandı.

International Design Awards’tan Logitech’e sekiz tasarım ödülü

Logitech G402 ve Logitech ConferenceCam’ın ‘altın ödül’ kazandığı International Design Awards’ta; Logitech G302, Logitech Keys-to- Go ve UE Megaboom ‘gümüş ödül’, Logitech AnyAngle ise ‘bronz ödül’e layık görüldü. Ayrıca, Logitech K480 International Design Awards’ta‘gümüş’ ve ‘bronz’ olmak üzere iki farklı kategoride iki ayrı ödülün sahibi oldu.

Logitech CEO’su Bracken Darrell konuyla ilgili değerlendirmesinde, “Logitech olarak son 16 ay içerisinde 50’den fazla tasarım ödülü kazandık. Teknoloji alanında lider bir şirket olmak ve teknoloji tutkunlarının sevebileceği ürünler tasarlamak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.

Her yıl başarılı vizyonerleri onurlandıran, yetenekli mimar, iç mimar, ürün, grafiker ve moda tasarımcılarının keşfedilmesini sağlayan International Design Awards’ta uluslararası jüri bu yıl 52 ülkeden 1000 katılımcıyı değerlendirdi ve tasarım, yaratıcılık, kullanım kolaylığı ve innovasyon alanında katılımcıların göstermiş oldukları başarılar doğrultusunda seçimini yaptı.

1432204991_logitech-keys-to-go-keyboard-hand.jpg