İnvidyo bebek kamerası inceleme

İnvidyo bebek kamerası ile bebeğiniz her zaman gözünüzün önünde. Bebeğinin güvenliğine önem verenler için geliştirilen İnvidyo bebek kamerası bakalım bizlere neler sunuyor?

İnvidyo bebek kamerası inceleme

Ailelerin en değerli varlıkları şüphesiz ki kendi evlatlarıdır. Bebeklik sürecinde başlayan bu sevgi, koruma içgüdüsü ile gelişir. Eskiden bebeklik sürecinde; bebekler sadece megafon ile dinlenebiliyordu. Telsiz görevi gören bu cihazların kapsama alanları çok kısıtlıydı. Ancak teknolojinin gelişimi ile artık bebeğiniz her zaman gözünüzün önünde.

Mobil uygulama ile desteklenen İnvidyo bebek kamerası ile bebeğinizi nerede olursanız olun görebiliyorsunuz. Peki, İnvidyo bebek kamerası bizlere neler sunuyor?

İnvidyo bebek kamerası inceleme

İnvidyo bebek kamerası; kayıt özelliği sayesinde, kadrana giren kişilerin yüzlerini tanıyor ve evde kimin olduğunu size bildiriyor. Eve yabancı biri geldiğinde veya bebeğiniz ağladığında İnvidyo'nun mobil uygulamasına ve mailinize bildirim geliyor.

1502386092_invidyo-bebek-kamerasi-1.jpeg

Cihaz ayrıca; oda sıcaklığı, nem ve hava kalitesini de ölçebiliyor. İnvidyo ilerleyen zamanlarda alacağı güncelleme ile ses kayıt özelliğine sahip olacak. Bu özellik sayesinde bebek ağladığı zaman, anne veya baba kaydetmiş olduğu sesi otomatik olarak oynatarak, bebeğin sakinleşmesini sağlayabilecek.

İnvidyo'nun en çok sevilen yanı, otomatik olarak bebeğinizin güldüğü anları yakalaması oluyor. İlk adımı ve ilk gülüşünü kaçırmamak isteyen aileler için geliştirilen bu özellik sayesinde, bebeğinizin her anı fotoğraflanıyor ve albüme kaydediliyor. Kamera ayrıca günlük olarak yakaladığı hareket, ses, yüz ve gülme anlarından özet videolar oluşturarak sizlere keyif dolu anlar sunuyor.

1502386082_invidyo-bebek-kamerasi.jpeg

HD video kaydı yapan İnvidyo; kablolu ve kablosuz olarak internete bağlanıyor. Dahili bataryası sayesinde kamerayı prize bağlı kalmadan da kullanabiliyorsunuz. İnvidyo'nun Android ve iPhone'da bulunan kaliteli uygulaması sayesinde, bebeğiniz hiç olmadığı kadar güvende olacak.

1502386099_invidyo-bebek-kamerasi-3.jpeg

İnvidyo bebek kamerası özellikleri

HD görüntü ve kaliteli ses: Video ve resimlerde geniş açılı, net, akıcı görüntü. Kristal netliğinde ses.

Dahili batarya: İnvidyo elektrik kesildiğinde iki saat çalışmaya devam eder. İsterseniz batarya ile tamamen kablosuz olarak da kullanabilirsiniz.

Güvenli Kayıt: Önemli anlarınızın kayıtları yüksek güvenlikli İnvidyo Bulut'ta saklanır. Her an, her yerden, güvenle erişebilirsiniz.

Kablosuz ve kablolu internet bağlantısı: İster kablosuz ağınıza bağlanın, ister ağ kablosunu takın kablosuz özelliği devre dışı kalsın.

Kolay kurulum: İnvidyo'yu kendi başınıza iki dakikada kurup kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yaşam kalitesi takibi: Sıcaklık, nem, hava kalitesi, gürültü, ışık seviyesi gibi değerleri takip eder.

Akıllı Özetleme: Ani bir gürültü, bir hareket, sıcaklığın değişmesi, bebeğinizin ağlaması... İnvidyo bütün bunları algılayıp sizi bilgilendirir, kolayca erişmeniz için tarihçesini çıkarır.

İki yönlü haberleşme ve MP3 çalma: İster bebeğinizle konuşun, ister cep telefonunuzdan ninni gönderin...