iOS 11 Beta 6 yayınlandı!

Apple, iOS 11'in beta testlerine hız kesmeden devam ediyor. Firma, şimdi de geliştiriciler için iOS 11 Beta 6 güncellemesini yayınladı.

iOS 11 Beta 6 yayınlandı!

iPhone 8 için görsel değişikliklerin ön çalışmasının yapıldığı iOS 11, uzun bir süredir hem geliştiriciler hem de normal kullanıcılar tarafından test ediliyordu. Geçtiğimiz hafta 5. betası yayınlanan iOS 11'in bugün sürpriz bir şekilde yeni sürümü olan iOS 11 Beta 6 yayınlandı.

iOS 11 Beta 6'nın güncelleme içeriğinde performans iyileştirmeleri yapıldı ve bazı sorunlar çözüldü yazsa da, bu güncelleme ile bir takım yeniliklerin geldiği çok geçmeden ortaya çıktı.

iOS 11 Beta 6 ile gelen yenilikler

Anımsatıcılar simgesindeki madde işareti, artık daha doğru bir şekilde sıralandı.

App Store ve Haritalar simgesi yeniden tasarlandı.

Saat simgesindeki sayılar biraz daha kalın

Mesajlar uygulamasında, yeni uygulama simgeleri eklendi.

Yeni özellikleri tanıtmak için Fotoğraflar uygulamasına uyarı eklendi.

iPhone 7 ile gelen "Balık" canlı duvar kağıtları kaldırıldı.

Otomatik Parlaklık opsiyonu, Ekran ve Parlaklık bölümünden Erişilebilirlik bölümüne taşındı.

AirPods'un kutusunu açınca, iPhone'da çıkan bildirime yeni animasyon eklendi.

Cihazın kilidini açarken yeni yakınlaştırma animasyonu eklendi.

Bluetooth ile ses çalarken, Kontrol Merkezi geçiş renk maviye dönüyor.

1502778298_ios-11-beta-6.jpg

Eğer geliştirici hesabınız varsa; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iOS 11 Beta65 güncellemesini yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce mutlaka yedek almanız gerektiğini belirtelim. Ayrıca güncellemeden sonra bazı uygulamalar, iOS 11 ile uyumlu olmadığı için düzgün çalışmayabilir.

iOS 11 Beta 6 güncellemesini; iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, 12.9 inç iPad Pro, 2. nesil 12.9 inç iPad Pro, 1. nesil 10.5 inç iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 5. nesil, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch 6. nesil modelleri alıyor..