iOS 8'in ipuçlarını merak ediyor musunuz?

iOS 8 Beta kullanım oranları beklenenin altında kalmışken Apple açtığı bir internet sitesinde yeni nesil işletim sisteminin kolay yönlerini kullanıcılarına anlatmaya başladı.

iOS 8'in ipuçlarını merak ediyor musunuz?

Mobil işletim sistemlerinde güncelleme sorunu kronikleşmiş bir durumdur. Her güncelleme beraberinde yenilikler getirsede belli oranda stabiliteyi götürmektedir. Bundan dolayı özellikle iOS tarafında arka arkaya güncelleme sunulmasına alışmış bulunmaktayız. Android tarafında ise Google Nexus cihazlar hariç tüm bu durumu üreticilerin insafına bırakmış görünmektedir. 

Apple Haziran ayında yapılan Geliştiriciler Konferansında iOS 8'i tanıtmıştı. O günden bu güne kadar 3 güncelleme alan iOS 8 Beta versiyonu en büyük değişimi iOS 8 eta 4 ile yaşamıştı. Kullanıcıların bu sefer ilgisini çekmeyi başaran Apple açtığı bir site ile kullanıcılarına iOS 8'in ipuçlarını vermeye başladı bile. 

1406885717_ekran-alintisi.png

tips.apple.com adresinden ulaşabileceğiniz bu özelliklerin günlük kullanımda büyük oranda işinize yarayacağını düşünmekteyiz. iPhone, iPad ve iPod Touch için farklı farklı ipuçlarını kullanıcılarına sunan Apple'ın iOS 8'e oldukça fazla güvendiğini de anlamış bulunuyoruz.