iOS 8 yayınlandı? Peki ülkemize ne zaman gelecek?

Apple yeni nesil işletim sisteminin ülkemize geliş tarihi ne?

iOS 8 yayınlandı? Peki ülkemize ne zaman gelecek?

Apple geçtiğimiz hafta iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı tanıtmış ve iOS 8'in de 17 Eylülden itibaren kullancıılar ile buluşacağının haberini vermişti. Bu gün itibariyle iOS 8 kademeli olarak kullanıcılar ile buluşmaya başladı ve 18 Eylül Perşembe gününe kadar bu süreç devam edecek gibi görünüyor.

Bildiğiniz gibi Apple güncelleme alacak tüm telefonlarına aynı anda güncelleme veriyor. Kendi işletim sistmeini tek bir model için güncelleyen ve hiçbir arayüz kullanmayan Apple'ın bu bağlamda işi oldukça kolay görünüyor. Güncelleme konusunda en iyi firmaların başında gelen Apple'ın tam güncelleme listesini aşağıdan inceleyebilirsiniz. Ülkemizde güncellemenin bu akşam saat 20:00 da başlayacağı bildiriliyor. 

1410959189_ios-8-release-time-timezone.png

Not: Güncelleme konusunda iPhone 5S sahiplerinin beklemesine gerek olmadığını düşünmekteyiz. Özellikle iPhone 4S sahiplerine iOS 8 güncellemesini şimdilik önermiyoruz. iOS güncellemesi yayınlandıktan sonra bir kaç kez upgrade almasını ve hataların tamamen giderildikten sonra güncelleme yapmanızı özellikle tavsiye ediyoruz. iOS 7 ile iPhone 4 sahiplerinin yaşadıkları sorunları yaşamak istemiyorsanız iPhone 4S sahipleri biraz daha beklemeli.