AppStore'da bu haftaya özel ücretsiz uygulamalarını sizler için derledik!

AppStore'da kısa süreliğine ücretli uygulamalar ücretsiz oldu; acele etmezseniz programlar eski fiyatlarına dönecek!

AppStore'da bu haftaya özel ücretsiz uygulamalarını sizler için derledik!

iOS oyunlarının ve uygulamalarının pahalılığından şikayet ediyorsanız bu haberimiz tam size göre.

RPG Band of Monsters: RPG türündeki bu oyun grafik anlamında düşük seviyede olsa da oynanabilirlik anlamında oldukça büyük bir potansiyele sahip. Farklı farklı canavarları eğitmek üzerine kurgulanmış oyunun kendine has büyük bir oyuncu kitlesine sahip olduğunu belirtelim. 3,99 dolara satılan bu oyunu şimdi ücretsiz oalrak buradan indirebilirsiniz. Oyunu özellikle iPad kullanıcılarına şiddetle tavsiye ederiz.

Microtrip: Aşağıya doğru serbest düşüş yapan bir şeker canavarını telefoun sağa ve sola yatırarak kontrol ettiğimiz oyun çocuklar tarafından oldukça beğenilen bir yapım. Başlarda oldukça kolay olan oyunun ilerleyen bölümlerinde önünüze çıkan engeller sizi oldukça zorlayacaktır. 3,99 dolara satılan bu oyunu ücretsiz oalrak buradan indirebilirsiniz. 

Actions for iPad: iPad için geliştirilen bu özel uygulama sayesinde tabletiniz ve bilgisayarınızı kablosuz ağ üzerinden birbirine bağlayabiliyorsunuz. Oldukça etkileyici olan programın video stream özelliğinin mükemmel olmadığını da belirtelim. 3.99 dolar ödemeden bir an önce bu programa buraya taıklayarak sahip olmanızı öneriyoruz

1406121841_screen480x480-1.jpeg

Downloader for Soundcloud and Music Player: Son günlerde online müzik servislerinin çok fazla ziyaret ediyoruz. Şarkı satın almak yerine düşen internet fiyatları sayesinde online müzik servislerine ilgi her geçen gün artıyor. Kaldı ki Appleın sadece müzik servisleri için Beats Electronics'i satın aldığı bile söyleniyor. 

Peki online olmadığım zaman bu müzik servislerine nasıl bağlanırım diyorsanız bu program tam size göre. Online olduğunuzda çalma listenizi oluşturun ve sonra onları dinlemek için şarkıları kaydedin. Giriş yapmanıza bile gerek olmayan bu eşsiz program 1,99 dolardan satılırken şimdi ücretsiz. Programı indirmek için buraya tıklayın.

1406122383_screen322x572.jpeg

Filterloop Pro: Fotoğraflara filitre eklemek ve bunları paylaşmak bu denli popülerleşmişken bu program ile daha fazlasına ihtiyaç duymayacağınızı garanti edebiliriz. Sizde bir Instagram fanatiğiyseniz; Instagram'dan çok daha fazlasını veren bu programı denemelisiniz. 0,99 dolarlık fiyatını boşverin; ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

1406122578_screen568x568.jpeg

uPackingList: Sık sık seyahat eden biriyseniz sürekli olarak "acaba şunu unuttum mu" gibi soru işaretleriyle karşı karşıya kalırsanız; özellikle de havaalanına yaklaşmışken. Bunun için sizi önceden organize eden ya birine yada uPackingList programına ihtiyacınız var. Yapmanız gereken herşeyi kontrol etmenizi sağlayan bu uygulama vazgeçilmeniz olacak. Uygulamayı 1,99 dolardan indirmek istemiyorsanız ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz. 

1406123018_screen568x568-2.jpeg

Net Master: 4,99 dolara satılan bu uygulama IT bilişim sistemleri yöneticileri için yapılmış ve ağ sorunlarının temeleine kadar araştıran bir uygulamadır. İnternet ağ işleri ile ilgileniyorsanız bu uygulamayı ücretsiz olarak şimdi buradan indirebilirsiniz. 

Retromatic: 8 orijinal retro tarzı filtre, 17 adet arka plan resimleri ve üzerinde 70 otantik retro tarzı süsler ile retro tarzı poster oluşturmak için harika olan bu uygulamanın iPad ve iPhone için 2 farklı alternatifi var.

1406123650_screen568x568-5.jpeg

Bu uygulamaları kaçırmamanızı siz değerli okuyucularımıza tavsiye ediyoruz.