iPad'de yazmak Logitech Keys-To-Go ile zevke dönüşüyor

iPad Air 2 için tasarlanan Logitech Keys-To-Go, Yenilenen Logitech Type+ ve Logitech Ultrathin Klavyeler Daha Hızlı ve Rahat

iPad'de yazmak Logitech Keys-To-Go ile zevke dönüşüyor

Logitech, iPad Air 2 için özel olarak tasarladığı yeni ince, bağımsız, her yere taşınabilir Bluetooth®  klavyesi Logitech® Keys-To-Go’yu tanıttı. Ayrıca Logitech, iPad klavyeleri serisinde yer alan ürünleri Logitech® Type+ ve Logitech® Ultrathin’i de güncelleyerek iPad® Air 2 ile uyumlu hale getirdi.

Aktif sosyal hayatı olan iPad kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak için Logitech Keys-To-Go’yu tasarladıklarını söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, "Gerek iPad Air 2 için özel olarak geliştirilen Logitech Keys-To-Go, gerekse ödüllü iPad klavye serisine gelen yeni güncellemeyle  iPad Air 2 için uygun hale gelen diğer Logitech iPad klavyeleri, kullanıcılara daha rahat ve konforlu bir yazma deneyimi sunuyor. Daha hızlı not almak, seyahatteyken maillerinize yetişmek istiyorsanız iPad ile kolay ve rahat yazma deneyimi sunan  Logitech iPad klavyeleri sizin için ideal. Her klavye Bluetooth özellikli ve iyi ayarlanmış tuş boşluklarıyla mükemmel bir yazma deneyimi sunarken, iOS kısayol tuşlarıyla da  ekrana dokunmadan gezinme fırsatı sunuyor" dedi.

iPad için Logitech Keys-To-Go

1414499920_logitech-keys-to-goappleredfob72dpi.jpg

Yeni Logitech Keys-To-Go, bağımsız, kolay taşınabilir, ince, hafif ve dayanıklı yapısıyla sizin için mükemmel bir yol arkadaşı. 6.1 mm ve 180 gr. ağırlığındaki Logitech Keys-To-Go’yu kolayca çantanıza koyabilir, hatta ceketinizin cebine bile sığdırabilirsiniz. Laptop’unuzdan alışık olduğunuz tuş dizilimiyle konforlu yazma deneyimine sahip Logitech Keys-To-Go’nun su geçirmez FabricSkin ile kaplanmış yüzeyi, düşmelere karşı koruma sunarken, kırıntılar tuşlar arasında birikmiyor ve sıvılar kolayca akıp gidiyor. Üç aya kadar batarya süresine sahip klavyenin tüm iPad ve iPad miniler için kırmızı, siyah ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Logitech Keys-To-Go tavsiye edilen satış fiyatı:  69.99 Euro

iPad Air 2 için Logitech Type+  

1414499964_logitech-keys-to-goblacktop72dpi.jpg

iPad Air 2 için yenilenen Logitech Type+, iPad 2 için hepsi birarada klavyeli kılıf. Hafif ve ince tasarımı, çift taraflı koruma özelliği ile her türlü darbe, çizilme ve sıvı dökülmelerine karşı korurken, yeni geliştirilmiş Bluetooth® klavyesiyle laptop’ınızda alıştığınız kadar rahat ve kolay yazma deneyimi sunuyor. Böylece laptop’ınızdan iPad’inize geçiş yaparken yabancılık hissetmezsiniz. Logitech Type+’ı iki açılı stand özelliği sayesinde hem yazma hem web’de gezinme modunda kullanabilirsiniz. Klavyenin otomatik On/Off özelliği iPad dik konumdayken klavyeyi açık, yatay/web’de gezinme modundayken klavyeyi kapalı moduna geçiriyor böylece klavyede pil tasarrufu sağlıyor. Ayrıca iPad için otomatik uyanma ve otomatik uyku özelliği ile kılıfı kapattığınız zaman off, açtığınız zaman on moduna geçerek kullanım rahatlığı sunuyor. Logitech Type+’ın siyah ve  kırmızı olmak üzere iki ayrı renk seçeneği bulunuyor.

Logitech Type+ tavsiye edilen satış fiyatı: 99.99 Euro

1414500009_logitech-keys-to-gobrighttealbty172dpi.jpg

iPad Air 2 için Logitech Ultrathin

Logitech Ultrathin, iPad Air 2 için  manyetik klipsli, ince ve hafif bir klavyeli kapaktır. Darbelere dayanıklı materyallerden üretilen kapak kapalı konumdayken ekranı çiziklerden koruyor ve iPad Air 2’ye mükemmel uyum sağlıyor; adeta iPad 2’nin diğer yarısı. İki yıla kadar dayanıklı pil ömrü olan klavyenin pili, ihtiyaç halinde kolayca değiştirebiliyor. Ayarlanabilir manyetik yuvası ile iPadinizi laptop ekranı gibi ayarlayıp uygun yazma açısı oluşturabilirsiniz. iPad Air 2 için Logitech Ultrathin’nin gri ve gümüş renk seçenekleri bulunuyor.

Logitech Ultrathin tavsiye edilen satış fiyatı:  89.99 Euro