iPhone 4, mucizeye imza attı!

Suya düşen ve bir yıl boyunca suda kalan iPhone 4, bir mucizeye imza attı. Peki, bir yıldır suda kalan iPhone 4 hala tam fonksiyonlu bir şekilde çalışıyor mu?

iPhone 4, mucizeye imza attı!

iPhone 7 ile ilk defa suya dayanıklı bir iPhone üreten Apple, eski iPhone modellerini de o kadar sağlam yapmış ki bir yıl suda bekleyince bile hala çalışabiliyor! Evet şaka yapmıyoruz. Bu ilginç olayın baş kahramanı ise iPhone 4!

Michael Guntrum ismindeki iPhone 4 kullanıcısının aktardığı bilgilere göre; M. Guntrum, 2015 yılının Mart ayında balık tutmaya çalıştığı sırada iPhone 4'ünü gölete düşürmüş. Aradan bir yılı aşkın süre sonra M. Guntrum'un iPhone 4'ünü düşürdüğü gölet çalışma nedeni ile boşaltılmış. Boşaltma işleminden sonra dedektör ile gölete giren Daniel Kalgram'ın dedektörüne bir şey takılmış.

Daniel Kalgram, Michael Guntrum'un 1 yıl önce gölete düşürdüğü iPhone 4'ü bulmuş ve bir süre pirincin içerisinde bekletmiş. 1 yıl boyunca suyun içerisinde kalan iPhone 4, ekranı hasarlı olsa da çalışmasına devam etmiş.

Rehberden Michael Guntrum'a ulaşan Daniel Kalgram, telefonu sahibine teslim ettiğini dile getiriyor. Aşağıdaki görselden bir yıldır suda bekleyen iPhone 4'ün son halini görebilirsiniz.

1479968355_iphone5-1479928742.jpg