iPhone 5C için ön siparişler başladı!

Renk seçenekleriyle yeni iPhone 5C cep yakıyor.

iPhone 5C için ön siparişler başladı!

Apple'ın 10 Eylül'de tanıttığı rengarenk yeni iPhone'u 5C, geçtiğimiz saatlerde ABD merkezli olarak ön siparişe sunuldu. 20 Eylül'de satışa sunulmasını beklediğimiz yeni telefonun fiyatı ve detayları haberimizin devamında. 

Tanıtım yapılmadan 1 ay önce sızdırılan iPhone 5C haberleri malesef doğru çıktı, tasarım ve renk çeşitlerinin de birebir doğru olduğu yeni Five Color yani 5C, ne yazik ki sürpriz bir yenilikle gelmedi. iPhone 5'in plastik bir kasaya oturtulmuş hali olarak da düşünülebilir.

1378847789_ekran-alintisi1378841736.png

Polikarbon yapısıyla darbe çizilme ve soyulmalara karşı son derece dayanıklı olan 5C, 5 farklı renk seçeneğiyle ABD'nin en büyük GSM şirketlerinden AT&T ile ön siparişe sunuldu. Önce kontratlı olarak fiyatlarını verirsek, 16 GB modelinin 99, 32 GB modelinin ise 199 dolar gibi düşük rakamlardan satışa sunulması bekleniyor.

Kontratsız satış fiyatlarının ise 549 ila 649 dolar arasında gidip geldiğini belirtmek gerek. Apple'ın seçeceği pilot ülkelerde 20 Eylül'de raflardaki yerini almış olacak iPhone, ilk defa rengarenk bir yelpazeyle karşımıza çıkacak. Tasarımın kullanıcı yorumları çok yakında karşınızda olacak.