iPhone 5C ve iPhone 5S'e özel karşılama!

iPhone 5S ve iPhone 5C renkli bir gecede sahiplerine kavuşuyor.

iPhone 5C ve iPhone 5S'e özel karşılama!

Apple’ın Türkiye'deki en geniş mağaza ağına sahip Pupa, uzun zamandır beklenen iPhone 5C ve iPhone 5S 'i Caddebostan mağazasında özel bir gece ile karşılıyor. 31 Ekim Perşembe günü saat 21:00’de başlayacak gece, 1 Kasım’ın ilk dakikalarında yeni iPhone’ların satışıyla sürecek.

DJ Volkan Uça’nın müziğiyle katkıda bulunacağı satış öncesi etkinlik Gencer Savaş’ın müzik showuyla daha da renklenecek. Misafirlere özel ikramların sunulacağı gece, bir katılımcının büyük ödül kazanacağı yarışma ile heyecan yaratacak.

 1383148464_pupa334mailing.jpg

Teknolojiyi takip eden tüketicilerdeki cep telefonu algısını değiştiren iPhone serisi, adını kaliteli, şık ve yenilikçi ürünlerle duyuran Apple’ın en çok talep gören ürünleri arasında yer alıyor. Renkli bir konseptle yenilenen iPhone 5S ve iPhone 5C, tüm Türkiye tarafından merakla bekleniyor.  Şık görünümleri, zengin uygulamaları ve kolay kullanım özellikleriyle ilgi çeken bu ürünler, 31 Ekim’i 1 Kasım’a bağlayan gece, saat 00:00’da kullanıcılara sunulacak.

Tüm Apple ürünlerini, alanında yüksek bilgi donanımına sahip satış personeli ve teknik ekip aracılığıyla sunan Pupa, Apple tutkusunu tüm Türkiye’ye yayma hedefi doğrultusunda, önümüzdeki dönemde de farklı şehirlerde yeni mağazalar açmayı planlıyor. Renkli kampanyalara imza atmasıyla bilinen Pupa, tüm Apple tutkunlarını iPhone 5s ve iPhone 5c ile buluşmak üzere 31 Ekim akşamı Caddebostan’daki mağazasına bekliyor. 

Pupa Caddebostan

Bağdat Caddesi No0287 34728 Caddebostan - Kadıköy