iPhone 5S, iPhone 5C ve iPhone 5 karşılaştırma! Video

Apple'ın iPhone modellerinin arasındaki savaş haberimizde!

iPhone 5S, iPhone 5C ve iPhone 5 karşılaştırma! Video

Apple geçtiğimiz aylarda yeni iPhone modellerini tanıtmıştı. Şirket ilk kez bir şey yaptı ve her yıl tek model olarak tanıttığı iPhone’u bu yıl iki çeşit olarak tanıttı. Yeni iPhone modelleri parmak izi okuyucu özelliği ile iPhone 5S ve plastik kasa daha uygun fiyatı ile iPhone 5C oldu. Peki yeni modellerin geçen yılın amiral gemisi iPhone 5’den ne farkı var?

HDblog sitesi üç iPhone modeli iPhone 5, iPhone 5C ve iPhone 5S modellerini karşılaştırdı. iPhone 5C, hemen hemen iPhone 5 ile aynı donanım özelliklerine sahip, iPhone 5S ise diğer modellerden farklı olarak A7 çip, parmak izi okuyucu özelliği ve fotocamera gibi bazı özelliklerini de bünyesinde bulunduruyor.

1383339985_iphone-confronto-520x280.jpg

Yapılan test, üç iPhone modelinde de, başlatma, kapatma, sistem yanıt, web tarama, medya oynatma gibi bazı işlemlerin ne kadar bir zamanda gerçekleştiğini anlamak için yapılmış. Aşağıdaki videoda bu karşılaştırmayı izleyebilirsiniz. Videoda karşılaştırma İtalyanca dilinde anlatılıyor ancak yapılan işlemlerden karşılaştırmayı anlamanız mümkün.