iPhone 5S şaşırtan fiyatıyla BİM'de satışa sunuluyor!

Bir ilke daha imza atıyor!

iPhone 5S şaşırtan fiyatıyla BİM'de satışa sunuluyor!

Market dediğimiz akıllara gelen en önemli zincirlerden birisidir BİM. Teknolojioku'da ne işi var diyorsanız, ara sıra sunduğu teknolojik cihazlarıyla büyük indirimlere giden firma, son zamanların en popüler ürünü olan iPhone 5S'i ürün kataloğuna yerleştirdi bile. 

Bildiğiniz üzere iPhone 5S ülkemizde 3.200 TL ile 2800 TL arasında seyrediyor. Bunu farklı bir boyut kazandırmak isteyen BİM, ülkemize bir ilke daha imza atacak. Apple'ın en yeni telefonu iPhone 5S'i 2.299 Türk Lirasından ülkemizde satışa sunacak. 

1381314792_damqf.jpg

Peki neden bu kadar ucuz?

BİM'in paralel ithalat (Grey Market) aracılığıyla ülkemizde satışa sunacağı bu ürün diğer teknoloji marketlerinin sunmuş olduğu resmi Distribütör garantisi olmadığını vurgulayalım. Fiyat farkının buradan kaynaklandığını belirttikten sonra. Kayıt ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı, telefonu istediğini süre boyunca kullanabileceğinizi belirtelim.

11 Ekim'den itibaren her mağaza için 1 veya 2 adet gönderilecek olan iPhone 5S için arbede ve yoğunluk olacağını hatırlatalım. Siz de iPhone 5S'inizi indirimli bir şekilde BİM'den satın almak isterseniz, geceden BİM'in yolunu tutmanız gerekecek. Siz de yakınınızdaki BİM'in vitrininde bu tür bir etiket görüyorsanız, 5S sahibi olabileceksiniz demektir.