iPhone 5S ve iPhone 5C Turkcell'de

iPhone 5S ve 5C iki kat hızlı mobil internet keyfiyle 1 Kasım’da Turkcell’de!

iPhone 5S ve iPhone 5C Turkcell'de

Mobil dünyanın en güçlü telefonlarından biri olan 5s ve bugüne kadarki iPhone’ların en renklisi iPhone 5c, Turkcell farkıyla 1 Kasım’da Türkiye’de olacak.  Çift Taşıyıcılı iPhone 5s ve 5c ile Turkcell’liler mobil internet keyfini iki kat hızlı yaşayacak 

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, iPhone 5s ve 5c’yi 1 Kasım Cuma gününden itibaren Turkcell ayrıcalıkları ve kalitesiyle müşterilerine sunuyor. Apple’ın en yeni iPhone’ları, Turkcell İletişim Merkezleri ve turkcellmagaza.com’dan temin edilebilecek.

1381501159_iphone5s.jpg

Turkcell Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, konuyla ilgili açıklamasında yeni iPhone 5s ve 5c’yi Türkiye pazarına sunmak için Apple ile yaptıkları iş birliğinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Acar, “iPhone 5’ten sonra müşterilerimize bu kez 5s ve 5c ile mükemmel akıllı telefon deneyimini sunacağız. 1 Kasım’dan itibaren teknoloji tutkunları her iki cihaza da Turkcell 3G hızı ve avantajlı Turkcell teklifleriyle sahip olabilecekler. Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) destekli iPhone 5s ve 5c ile Turkcell’liler mobil internetin keyfini iki kat hızlı yaşayacak.” dedi.

1381501186_iphone5c.jpg