iPhone 6 ve iPhone 6 Plus bu tarihte Türkiye'de!

Apple iPhone 6'yı satışa sunacağı 22 ülke için tarih verdi.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus bu tarihte Türkiye'de!

Apple geçtiğimiz hafta içerisinde tanıttığı iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı geçtiğimiz Cuma ABD, Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Porto Riko, Singapur ve İngiltere'de ön sipariş için kullanıcılarına sunmuştu ve 19 Eylül tarihinde teslimat yapacaktı. Peki cihazlar Türkiye’ye ne zaman geliyor?

Ön siparişe sunulan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus yoğun talep gördü. Türkiye’de de merakla beklenen iPhone 6’nın geliş tarihi ise yayınlanan yeni liste ile belli oldu. Apple, 26 Eylül tarihinde 22 ülkede daha iPhone 6’yı başlatacağını açıkladı. Bu 22 ülke içerisinde Türkiye de bulunuyor. Daha önce Apple’ın yeni iPhone’ları Çin’de daha geç bir tarihte satışa sunacağı haberleri olmuştu ancak yine de listede Çin’in olmaması şaşkınlık yarattı. Bildiğiniz gibi Çin tek başına büyük bir Pazar oluşturuyor ve üreticiler Çin’den oldukça iyi kar ediyorlar.

1410879594_iphone-6-rite2.jpg

Ön siparişe sunulduğu yerlerde yüksek talep alan iPhone 6’lar bakalım Türkiye’de aynı ilgiyi görebilecek mi? Peki siz iPhone 6 almayı düşünüyor musunuz?

Aşağıda yayınlanan listeyi inceleyebilirsiniz.

Avusturya

Belçika

Danimarka

Finlandiya

İrlanda

Isle of Man

İtalya

Lihtenştayn

Lüksemburg

Hollanda

Yeni Zelanda

Norveç

Portekiz

Katar

Rusya

Suudi Arabistan

İspanya

İsveç

İsviçre

Tayvan

Türkiye

Birleşik Arap Emirlikleri