iPhone 6'nın pili de görüntülendi!

iPhone 6 parça parça ortaya çıkmaya devam ediyor!

iPhone 6'nın pili de görüntülendi!

Apple yeni telefonu iPhone 6'nın henüz montajına başlamadı ve tedarikçilerinden montajın yapılacağı Foxconn fabrikasına parçaların gelme süreci devam etmekte. Bu parçalar Foxconn'a gönderilmeden evvel tedarikçilerde çalışan bazı meraklı teknoloji severler bu parçaların fotoğraflarını çekip internet ortamında tüm dünyaya yayıyorlar. 

iPhone 6 ile ilgili bir çok parça göründü bile. Bunların doğru olup olmadığını tabii ki zaman içinde göreceğiz ama özellikle kalıp haberi ve ön cam haberinin doğru olduğuna inanmaktayız. 

Bu gün ise yeni iPhone 6'nın pili olduğu iddia edilen bataryalar ortaya çıktı. Bu bataryaların öncelikle iPhone 5 bataryalarına fiziksel olarak birebir benzediğini belirtmekte fayda var. Ayrıca bu bataryalrın dah abüyük oldukları da anlaşılmakta.

Farklı olan bir konu varki o da bu bataryaların bağlantı noktalarının farklılığı. Bu resimler doğruysa Apple şarj gücü ve şarj olma süresi bakımından sektörde bir ilki gerçekleştirebilir diye düşünmekteyiz. iPhone 6 ekranı kadar içinde barındırdığı teknolojilerlede oldukça fazla konuşulacak.

1397651562_iphone-6-batteries-1.jpg

1397651784_iphone-6-battery-connectors.jpg