iPhone 6'nızı Verus kılıf ile koruyun!

Sıradışı tasarımları ile akıllı telefon kılıfı Verus Türkiye’de!

iPhone 6'nızı Verus kılıf ile koruyun!

Akıllı telefon kullanıcıları olarak, sahip olduğunuz mobil cihazlarınızı koruma konusunda son derece titiz davranarak, bu konuda gereken hamleleri yerine getirmeye çaba gösterebiliyor ve bu hassas aletlere sahip olduğunuz andan itibaren telefona karşı bir koruma davranışı sezilebiliyor. Bu davranışı faaliyete geçirmek için ilk başvurduğunuz yol, telefonunuzun modeliyle ilişkili bir kılıf edinmek olacaktır. Yalnız kılıf seçiminde dikkat etmeniz gereken hususlar bulunuyor. Telefonunuzu koruma işlevinin yanı sıra hoş bir tasarımla bezenmesine de son derece dikkat ederek; zevkinize en uygun tasarımı bulmak için belirgin bir arayış içine giriyorsunuz.

Verus kılıf modelleri aracılığı ile bu arayışınız son bulmakla beraber, son derece önemli bir nokta olan tasarım konusunda da zevkinize uygun üretilmiş kılıflara ulaşabileceksiniz. Farklı renklerde üretilerek; her modeli kapsayacak şekilde piyasaya sunulan kılıflarda Verus isminin etkisini mutlaka göreceksiniz.

1422277743_verus-iphone-6-case-veil-series-total.jpg

Verus, akıllı telefonlar konusunda adeta öncü konumunda bulunarak, etkili biçimde bir kullanım imkanı sunan Apple firmasının iPhone serisi telefonlarına uygun olarak sizlere gereken kılıf hizmetini sağlamakla beraber; telefonunuzu daha güvenli bir hale getiriyor. Birer tasarım harikası olan kılıfları, iPhone kullanıcılarıyla buluşturarak, telefonlarının dış etkenlere karşı dayanıklılığını arttırmayı hedef haline getiriyor.Verus Son zamanda piyasaya çıkan iPhone serisinin son telefonunun kılıf çeşitlerine gereken tedarik çalışmalarını sürdürmekle beraber; kendi tasarladığı ürünleri de sizlere ulaştırmayı planlıyor. iPhone 6 kılıfmodelleri konusunda aktif bir çalışma sergilendiğinin göstergesi olarak; bu modelleri içeren katalogları inceleyebilir ve kullanıcılarına sunduğu çeşitli kılıf tasarımları hakkında veruscase.com.tr üzerinden fikir sahibi olabilirsiniz.

Verus Türkiye nin sektör ve ürünleri için yaptığı açıklama ise şu şekilde; "Telefon kılıflarının en az akıllı telefonlar kadar rağbet gördüğü günümüzde, sınır tanımaksızın gösterdiğimiz çabayla beraber, daha aktif bir yol haritası çizerek, bu doğrultuda ilerlemeye gayret gösteriyoruz. Verus adıyla global bir marka olma isteğimizin ne kadar fazla olduğunu, yaptığımız çalışmaları inceleyerek farkına varabilir; tüm akıllı telefon kullanıcıları markamızı tercih ederek tam istediği kılıfa kavuşma imkanını kendisine yaratabilir. Tüm zevklere uygun olarak üretilen tasarımları Verus bünyesi altında bulundurduğumuzdan dolayı olumlu tepkileri görebilmekte; daha fazla kullanıcıya hitap edebilmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz."