iPhone 6s performans testinde Galaxy Note 7'yi yendi (Video)

Apple iPhone 6s Samsung Galaxy Note 7'den daha hızlı!

iPhone 6s performans testinde Galaxy Note 7'yi yendi (Video)

Apple ve Samsung, dünya genelinde akıllı telefon pazarının büyük bir bölümünü oluşturuyor. Ancak zaman zaman kendi akıllı telefonları ile de karşı karşıya gelebiliyorlar.

Zaman zaman yapılan performans testleri, telefonların gücünü ortaya koyabiliyor. Samsung ve Apple’ın son model akıllı telefonları da bu testlerden nasibini birlikte aldı. Apple iPhone 6S ve Samsung Galaxy Note 7 performans testi yayınlandı.

1471898985_iphone-6s-test.jpg

Çift çekirdekli A9 işlemci ve 2GB RAM içeren geçen yılki Apple iPhone 6s, dört çekirdekli Snapdragon 820 işlemci ve 4GB RAM ile güçlendirilmiş Samsung Galaxy Note 7’ye karşı performans testine katıldı. İlginç olanı ise iPhone 6S’in bu testten Galaxy Note 7’ye göre daha güçlü çıkması oldu.

Hız testi Gameloft Asphalt Airborne 8 ve Rovio en Angry Birds dahil olmak üzere birçok mobil oyunların birlikte açılması ile gerçekleşti. Daha sonra her iki telefonda bir video dosyası açılarak hız testine devam edildi.

Netflix ve ESPN gibi diğer bazı uygulamalar da test eklendi ancak ilk uygulamayı açtıktan sonra testin geri kalanı boyunca Galaxy Note 7 iPhone 6S’in arkasına takılıp kaldı. Hız testinin tartışılmaz galibi, iPhone 6s oldu.

Aşağıda yayınlanan hız testi videosunu izleyebilirsiniz.