iPhone 7, Android 7.1'i bozuyor!

Android 7.1 Nougat yüklü Google Pixel telefonlarda iPhone 7 sorunu ortaya çıktı. Peki, bu sorun neden kaynaklanıyor? Sorun iPhone 7'de mi yoksa Android 7.1 Nougat'ta mı?

iPhone 7, Android 7.1'i bozuyor!

Google'ın çiçeği burnunda ilk telefonu Google Pixel, Android 7.1 Nougat sürümü ile gelen ilk telefon olmuştu. Google daha sonra Android 7.1 Nougat'ın beta sürümlerini diğer Nexus cihazları için de yayınlamıştı. Yavaş yavaş yükselişe geçen Android 7.1 Nougat, ilginç bir sorun ile gündeme geldi.

Google forumlarında dile getirlen şikayete göre; iPhone 7'den alınan bir ekran görüntüsü herhangi bir dosya aktarım veya mesajlaşma uygulaması ile Android 7.1 Nougat yüklü Google Pixel telefona gönderildiğinde, ekran görüntüsü bozuk görünüyor.

Kullanıcılar farklı yöntemler deneyerek de ekran görüntülerini Google Pixel'e gönderdiklerini ancak sorunun düzelmediğini dile getiriyor.

1480315517_apresize.php.png

iPhone 6 ve iPhone 6s modellerinde ise bu sorunun olmadığı Google forumlarında söyleniyor. Ancak bu sorun için herkes doğrudan Google'ı suçluyor. iPhone 7'den alınan ekran görüntülerinin Android 7.1 Nougat'ta bozuk görünmesi gerçekten çok ilginç. Bakalım Google bunun için küçük çaplı bir güncelleme yayınlayacak mı?