iPhone 7'nin kasası sızdırıldı

Ardı arkası kesilmeyen sızıntılara bir yenisi daha eklendi.Şimdi de iPhone 7'nin kasası sızdırıldı.

iPhone 7'nin kasası sızdırıldı

Apple'ın bu yıl çıkarması beklenilen fakat gelen yeni iddalarla ne zaman çıkarılacağı konusunda şüpheye düştüğümüz yeni modeli iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler sızdırıldı.Bu arada Apple'ın kararının yeni iPhone modeline ait ismin 'iPhone 7' olmayacağı yönünde iddialar ortaya çıkmıştı.İlgili haberi tıklayarak okuyabilirsiniz.

Çok fazla radikal değişiklikliğin sunulup sunulmayacağı konusunda kararsız kalınan iPhone 7'nin kesin olarak 256 GB depolama alanı ve 3.5 mm kulaklık girişiyle geleceği biliniyor.Bunun dışında Çin'li üretici Rock Fix ise bazı fotoğraflar da paylaşarak yeni modelin 4.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağını da iddia ediyor.

Yeni gelen görseller ve yeni iddialar iPhone 7'nin kamerasının daha büyük bir sensöre sahip olacağı yönünde.Elbetteki bu büyük sensörlü kameranın ışık hassasiyetinin daha da artırılıp daha iyi bir görüntü sağlaması.Bir başka iddia ise plastik anten çizgilerinin daha da küçülecek olması.

1466937139_iphone-7-sizinti-gorsel.jpg

Enteresan olan şey haftanın başında WSJ raporlarından sızıntılanan bilgiler iPhone 7'de bir kulaklık girişi olmayacağı yönündeyken, Rock Fix'in 3.5 mm'lik kulaklı girişini yeniden gündeme getirmesi.Fakat bu sadece iPhone 7 için geçerli, iPhone 7 Plus ile ilgili ise henüz bir sızıntı yada bilgi mevcut değil.

Rock Fix'in 4.7 inç ekran büyüküğüne sahip olacağını iddia ettiği iPhone 7 büyük değişiklikler içerecek.Diğer model iPhone 7 Plus ise çift arka kameraya sahip olacak ve bu her iki model de çift sim kart seçeneği sunacak.

Bu iddiaların doğru olup olmadığını net olarak anlamak için elbette Apple'ı beklemek gerekecek.Bakalım bu sızıntılar ve iddialar ne kadar doğru?