iPhone 7S sızdırıldı

Sızdırılan Apple iPhone 7s'in boyutları daha büyük, daha kalın bir kasa gösteriyor.

iPhone 7S sızdırıldı

Şimdiye kadar, Apple’ın yeni iPhone modeli ile ilgili sızıntı bilgi ve görseller genelde iPhone 8 modeli hakkında olmuştu. iPhone 8 hakkında neredeyse tüm bilgilere sahibiz ancak, iPhone 7s ve 7s Plus hakkında çok fazla ayrıntı paylaşılmadı. Şimdiye kadar gelen bilgiler, telefonların geçen yılki iPhone 7 modellerine göre bir yükseltme olup, tasarım açısından çok fazla bir değişiklik yaşanmayacak.

1502875376_iphone-7s-thicker-than-7.jpg

Ancak, yeni sızdırılan bir şema, telefonun geçen yılki modelden biraz daha büyük ve biraz daha kalın olacağını gösteriyor.

Şu ana kadar tüm sızıntıların ve söylentilerin parlak yeni iPhone 8 konseptine odaklanmış olabilir ancak, yavaş yavaş iPhone 7s ve 7s Plus hakkında bazı haberler gelmeye başladı. Yeni sızıntılar, çoğunlukla yeni telefonların alüminyum, kasa yerine bir cam olması dolayısıyla,  iPhone 7'den biraz daha kalın olacağını ortaya koyuyor. Bu bilgiler, bir Alman Apple merkezli blog tarafından elde edilen kılıf yapımcısı çizimlerine dayanıyor. Bu şemaları sağlayan ve kılıfı hazırlayan kişi, iPhone'un montajcısı Foxconn'da kaynak bulduklarını iddia ederek bilgilerin güvenilir olduğunu söylüyor.