iPhone 7'ye yeni özellik!

Apple iPhone 7'de bu yeni özellikler yer alabilir.

iPhone 7'ye yeni özellik!

Samsung Galaxy S7, HTC 10, LG G5 ve bunun gibi 2016 model diğer akıllı telefonlar aylarca sızıntıların ardından resmen tanıtıldı. Şimdi de tüm gözler Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı akıllı telefonu iPhone 7’ye çevrildi.

İlginizi çekebilir>>>

Apple iPhone 7 hakkında sızıntılar yılın başından bu yana gelmeye başlamıştı. iPhone 7 hakkında sızıntı bilgiler tüm hızıyla devam ediyor. KGI Securities analisti ve düzenli Cupertino uzmanı Ming-Chi Kuo’ya göre, Apple'ın bir sonraki iPhone modeli çok fazla heyecan verici olmayacak. Analiste göre Apple, 2017 yılında çıkaracağı modelde büyük yenilikler sunacak. 

1461651165_iphone7noearphonejack-650x365.jpg

Yeni gelen bilgilere göre iPhone 7, su ve toz geçirmez özelliğinin yanı sıra şimdiki Home tuşu ile aynı hizada dijital Home tuşuna sahip olacak. Çinli web site Storm’un iddiasına göre iPhone 7’de, şu anda bulunan Home düğmesi yerine dokunmatik Home düğmesi paketi yer alacak. Dijital düğmelerdeki dokunsal geribildirim motorları sürekli floş ışık sağlayacak. Sürekli floş ışık sağlayan bu dijital Home tuşu tasarımı daha önce de Nokia Lumia 1020 üzerinde kullanılmıştı.

1461651182_lumia-1020.jpg

Ayrıca Apple'ın Uzay Gri renginin yerine daha koyu renkler kullanmayı düşündüğü söyleniyor. Şirket iPhone 5'teki gibi mat veya barut siyahı gibi renkleri tercih edebilir.


Fiyatları ve özellikleriyle pes dedirten klozetler!