iPhone 8'in kılıfı sızdı!

iPhone 8'e ait olduğu söylenen kılıf bugün sızdırıldı. Sızan iPhone 8 kılıfı, cihazın tasarımı hakkında bilgiler veriyor.

iPhone 8'in kılıfı sızdı!

Apple'ın Eylül ayında karşımıza üç farklı iPhone modeli ile çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu modeller sırası ile iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve iPhone 8 (iPhone Edition) olacak. iPhone 7s ve 7s Plus modellerinin tasarımı bir önceki iPhone modelleri ile aynı olacak tek farklı yanı donanım bölümünde yaşanacak.

iPhone 8 bir diğer adı ile iPhone Edition ise tasarımsal olarak çok farklı olacak. Artırılmış gerçeklik üzerine durulması beklenen iPhone 8, bu yüzden dolayı çift kamera kurulumu ile gelecek. Ancak AR için bu kameraların konumlandırılması alıştığımız gibi yatay bir şekilde olmayacak diklemesine olacak.

Bugün ise bu bilgilerden yola çıkılarak üretilen iPhone 8 kılıf sızdırıldı. Sızdırılan kılıfta dediğimiz gibi kamera kurulumu diklemesine görünüyor. Ancak bir diğer sızıntı, Touch ID yani parmak izi okuyucusunun cihazın arka bölümüne Apple logosunun altına konumlandırılacağı yönündeydi. Bu kılıfta arka bölümünde bir boşluk yer almıyor.

Muhtemelen tasarım faciasının önüne geçmek için Touch ID cihazın arka bölümüne değil direkt olarak ekran yüzeyine entegre edilecek.

1493371707_iphone-8.png