iPhone 8'in tasarımı üretici firmadan gelen sızıntı ile doğrulandı!

iPhone 8'in merak edilen tasarımı, iPhone'u üreten Foxconn firmasından gelen sızıntı ile doğrulandı. Apple, bu tasarım ile çok eleştiri alacak gibi duruyor.

iPhone 8'in tasarımı üretici firmadan gelen sızıntı ile doğrulandı!

Samsung, LG ve Sony'nin 2017 yılı amiral gemisi modellerini tanıtmasının ardından gözler uzun bir süredir Apple cephesine çevrilmiş durumda. Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da Eylül ayında bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtacak.

iPhone'un bu yıl 10. yılı olacağı için üç farklı iPhone modeli tanıtılacak. Bunlardan ikisi iPhone 7s ve iPhone 7s Plus diğeri ise iPhone 8 olarak bilinen iPhone Edition olacak. iPhone 8 hakkında bu zamana kadar farklı sızıntılar gelmişti. Bu sızıntılar arasında en çok dikkat çekeni ise dikey olarak konumlandırılan arka kamera olmuştu.

Apple'ın zarif tasarım anlayışı ile uyuşmayan bu tasarım için sahte denmişti. Ancak iPhone'u üreten firma olan Foxconn, çalışanlarına engel olamadı ve iPhone 8'in tasarımı internete servis edildi. Maalesef ki Foxconn'dan gelen sızıntı, iPhone 8'in korkulan tasarıma sahip olacağını gözler önüne seriyor.

1493973264_iphone8.jpg

iPhone 8'de iki adet dikey konumlandırılmış ve yine dışa doğru çıkıntılı arka kamera ve ekranın tamamını kaplayan OLED ekran yer alacak. 3.5mm kulaklık girişi iPhone 8'de de yer almayacak. Cihazın yan bölümündeki duşlar ve ses kısma düğmesi diğer iPhone'lardaki gibi olacak.

Sizce iPhone 8'in tasarımı bu şekilde olmalı mı? Apple, tasarım ruhunu kaybediyor mu?