iPhone 8, Tim Cook'un cebinde görüntülendi!

iPhone 8, Apple'ın CEO'su Tim Cook'un cebinde görüntülendi. İşte Tim Cook'un iPhone 8 ile kameralara yakalandığı o anlar.

iPhone 8, Tim Cook'un cebinde görüntülendi!

Apple CEO'su Tim Cook, dün Cincinnati Test Systems'e düzenlediği ziyarette, Eylül aynda tanıtılacak olan iPhone 8'i sızdırdı. Tim Cook, CTS ekibine konuşma yaptığı sırada fotoğraflandı. Bu fotoğrafı da Twitter'dan paylaşan Tim Cook, iPhone 8'in boyutları hakkında bilgi sahibi olmamızı sağladı.

Twitter'da paylaşılan fotoğrafta; Tim Cook'un cebinde ince uzun bir telefon yer alıyor. Bu telefonun formu Galaxy Note 8'e benziyor. İnce ve uzun formdan dolayı Tim'in cebindeki telefonun iPhone 7 Plus olmadığından eminiz. Apple CEO'su Note 8 de kullanmayacağına göre geriye tek bir ihtimal kalıyor. O da iPhone 8!

1503642150_tim-cook.png

Bildiğiniz gibi son dönemde 16:9 ekran formatından, 18.5:9'a geçiş söz konusu. Altyapı hazırlanmadan geçilen 18:9 formatına bu yıl Apple da geçiş yapacak. Henüz App Store'daki uygulamaların 18.5:9 ekran oranında nasıl çalışacağı bilinmiyor.

Merakla beklenen iPhone 8'in 12 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Bakalım iPhone 8, bu son sızıntıdaki gibi 18.5:9 ekran oranı ile mi gelecek?