iPhone 8 ve Galaxy Note 8 ekranları karşılaştırıldı

Apple iPhone 8 ve Samsung Galaxy Note 8'in ekranları yanyana!

iPhone 8 ve Galaxy Note 8 ekranları karşılaştırıldı

Önümüzdeki bir kaç ay içinde Samsung’dan Galaxy Note 8 ve Apple'dan iPhone 8 adlarında yeni amiral gemisi akıllı telefonlar tanıtacak.

iPhone 8'in 5.8 inçlik bir ekrana ve Note 8'in 6.3 inç ekrana sahip olacağı söyleniyor ve şimdi iki telefonun yan yana görüntülerini gösteren bir resim var.

Galaxy Note 8'in Ağustos ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Telefon bazı ülkelerde Samsung Eyxnos işlemci ve diğerlerinde Snapdragon 835 ile piyasaya sürülecek. Cihaz aynı zamanda 6GB RAM ve 64GB'dan 256GB'a kadar bir bellek ile gelecek.

1501577464_iphone-8-galaxy-note-8-1.jpg

Samsung Galaxy Note 8'in çift kamera olduğu söyleniyor ve bu kameralardan birinde telefoto lens ve 3x optik zumlu 12 megapiksel ve diğerinde geniş açı lensli 13 megapiksel olacağı söyleniyor.

iPhone 8'in 5.8 inçlik OLED ekrana sahip olduğu söyleniyor ve telefon yeni bir Apple A11 mobil işlemciye sahip olacak. Yeni iPhone, dikey kurulumda çift arka kamera ile gelecek ve iki adet 12 megapiksel sensör bekliyoruz. Akıllı telefon yüz tanıma özelliğine sahip olacak ve iOS 11 ile birlikte gelecek.

Yeni Samsung Galaxy Note 8'in 23 Ağustos'ta düzenlenecek bir basın toplantısında resmi olarak tanıtılmasını bekliyoruz. Apple'ın yeni iPhone'unu Eylül ayının başında, muhtemelen 6 Eylül civarında duyurması bekleniyor.