iPhone 8'in en büyük rakibi Sharp Aquos S2 olabilir!

Sharp'ın devrim yaratacak olan Aquos S2 modeli sızdı. Sharp Aquos S2, iPhone 8'in en büyük rakibi olacak gibi görünüyor.

iPhone 8'in en büyük rakibi Sharp Aquos S2 olabilir!

Telefon pazarından uzun bir süre uzak kalan Sharp, bu sessizliğini Sharp Aquos S2 ile bozacağa benziyor. İkonik tasarımlı telefonları ile ön plana çıkan Sharp, şimdi de Aquos S2 ile çıtayı oldukça yükseklere taşıyor. Eylül ayında tanıtılacak iPhone 8'in en büyük rakibi olması beklenen Sharp Aquos S2, özellikleri ile iştah kabartıyor.

--> 

Sharp Aquos S2'nin 17:9 oranında ekran ile gelmesi bekleniyor. 18:9 ekran oranına daha Galaxy S8 ve LG G6 ile daha yeni yeni alışırken, Sharp Aquos S2 yeniden ezberleri bozacak. 5.5 inç büyüklüğünde komple ekran ile gelecek olan Sharp Aquos S2'nin, ekran çözünürlüğü ise 2040 X 1080 olacak.

Sharp Aquos S2'nin en can alıcı noktası ise parmak izi okuyucusu. Sharp Aquos S2'de parmak izi okuyucu ekrana entegre edilecek. Apple'ın da iPhone 8 ile bunu gerçekleştireceği söyleniyordu. Ancak Sharp, Apple'dan öne davranacak gibi duruyor.

1501073259_sharpaquoss2pressimage-cropped.jpg

Sharp Aquos S2'nin çift kamera kurulumu ve ekrana entegreli parmak izi okuyucu özelliğinin haricinde, diğer teknik özellikleri hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak tahminler Snapdragon 836 yonga seti ve 4 GB RAM yönünde. Bakalım Sharp Aquos S2, iPhone 8'in önüne geçebilecek mi?