iPhone 8'in yeni özellikleri sızdırıldı

Apple iPhone 8'in tanıtımına az bir süre kala, yeni özellikleri sızdırıldı.

iPhone 8'in yeni özellikleri sızdırıldı

Geliştirici Guilherme Rambo, iPhone 8'in dikey çift kamera ile gelecek yeni seçenekler hakkında bir kod ortaya çıkardı. Kamera, Sony telefonlarında bulunan Akıllı Otomatik moda benzer "SmartCam" adında bir çeşit otomatik sahne seçim yazılımı veya benzeri kamera yazılım algoritmalarına sahip olacak.

Bebek, Parlak Aşama, Belge, Havai Fişek, Yeşillik ve diğerleri gibi çeşitli sahne seçenekleri var, bu nedenle kamera bir çerçevede olanları arıyor ve ISO ve diğer değişkenleri anında ayarladığı iddia ediliyor. Şimdi, bu sahneleri manuel olarak seçip seçemeyeceğinize bakılmaksızın görünmeye devam ediyor ancak, Apple'ın iPhone kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırma eğilimi göz önüne alındığında, işlem tamamen otomatik olabilir.

Nesnenin tanınması Apple'ın Photos uygulamasında zaten mevcutken, AI ve Face ID için yaklaşmakta olan  Apple A11 yonga seti ile özel olarak eş-işlemcisinin  görevlendirileceği söyleniyor. Yüz tanımadan bahsetmişken, şirketin, Touch ID yerine kimlik doğrulama için yeni Face ID kimliğini kullanacağı söyleniyor.