iPhone'da iki farklı WhatsApp hesabı nasıl kullanılır?

iPhone'da iki farklı WhatsApp hesabını kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu uygulama ile iPhone'da iki farklı WhatsApp hesabı kullanmak çok kolay.

iPhone'da iki farklı WhatsApp hesabı nasıl kullanılır?

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her iPhone'da bir tane hesap kullanılmak üzere tasarlandı. Kullanıcıların telefon numaları ile kayıt olduğu WhatsApp'ta, hesap değiştirme gibi bir özellik de yer almıyor. Ancak App Store'da yer alan WhatsPhone isimli uygulama ile bir iPhone'da iki farklı WhatsApp hesabını kullanabiliyorsunuz. Peki, bu nasıl oluyor?

Bildiğiniz gibi WhatsApp'ın Web sürümü bulunuyor. Aktif olan WhatsApp hesabınızı QR kod yardımı ile WhatsApp Web'e bağlayabiliyor ve cihazınızdaki WhatsApp internete bağlı olduğu sürece bilgisayardan yazışmalarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. 

WhatsPhone uygulaması da bu mantık ile çalışıyor. 9,99 TL'ye satılan WhatsPhone'u iPhone'a indirdikten sonra; bir başka Android veya iPhone'da yüklü olan WhatsApp uygulamasını açın.

Ayarlar>WhatsApp Web/Masaüstü bölümüne tıklayın. WhatsPhone uygulamasındaki QR kodu tanıtın. Bu işlemden sonra diğer cihazınızdaki WhatsApp'ı, iPhone'dan ve iPad'den yönetebileceksiniz.

1501573727_whatsphone.png

Özellikle şirket hattına sahip olup WhatsApp için telefonlar arasında sürekli geçiş yapanlar için WhatsPhone bulunmaz bir nimet olarak gösteriliyor.

WhatsPhone uygulamasını indirmek için tıklayın